Over mij

profielfoto website

Ik ben Tessa, 39 jaar en woon in Apeldoorn samen met wederhelft en onze twee minimensjes van 9 en 6 jaar oud. In plaats van een lang verhaal vat ik mijzelf samen in een paar woorden: eigenwijs, eigenzinnig, mama, psychologie en sociologie, lezen, schrijven, films, series, muziek, bordspellen, vegetariër, koken, eten, kringloper, tikkeltje neurotisch, lijstjesfetisjist, minimalist, groene ambities.

Awkward Duckling is mijn persoonlijke lifestyle blog waar je kunt lezen over wat mij zoal bezig houdt. Ik probeer mijn blog gevarieerd te houden, maar ik zal veel schrijven over een groene en gezonde lifestyle. Sinds een aantal jaar probeer ik actief mijn leven groener in te richten en met de komst van onze kinderen ben ik mij nog extra bewust geworden van de verbeterpunten in ons dagelijks leven en ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in een gezonde en groene lifestyle. Hopelijk kan ik mensen die hier ook in geïnteresseerd zijn op deze manier informeren en wellicht inspireren. Ik wil op Awkward Duckling vooral laten zien dat duurzaam en bewust leven helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Groen doen is voor iedereen!

Als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe blogposts of andere leuke nieuwtjes gerelateerd aan een groene lifestyle dan vind ik het natuurlijk heel erg leuk als je me volgt op social media. Je kunt Awkward Duckling volgen via Bloglovin’ om de nieuwste blogposts in jouw feed te krijgen, maar natuurlijk ben ik ook te vinden op Facebook, Twitter en Pinterest.

Op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en ander leuk nieuws? Schrijf je in en ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van Awkward Duckling!