vintastic

Duurzaam schoonmaken met schoonmaakazijn (+ vintastic winactie!)

Jullie weten dat ik altijd op zoek ben naar manieren om duurzamer te leven. Gelukkig wordt dit steeds makkelijker gemaakt door de vele mooie merken die tegenwoordig op de markt worden gebracht. Eén duurzaam merk dat ik vandaag extra in de schijnwerpers wil zetten is vintastic. Dit bedrijf produceert diverse ecologische schoonmaakproducten op basis van natuurlijk schoonmaakazijn. En ik mag enkele gelukkige lezers heel blij maken met een groot schoonmaakpakket van dit mooie merk!

Over vintastic

vintastic

Misschien ben je al bekend met schoonmaakazijn. Het is tenslotte één van de meest duurzame en makkelijkste basisproducten om in huis te hebben voor duurzaam huishouden. Vintastic is een producent van schoonmaakazijn van eigen bodem. In hun brouwerij in het Noord-Hollandse Heerhugowaard brouwen ze hun producten. Natuurlijk schoonmaakazijn is de basis voor al hun schoonmaakproducten. De schoonmaakazijn is van natuurlijke oorsprong én biologisch afbreekbaar. Bovendien maken ze hun verpakkingen van gerecycled plastic en zijn de verpakkingen na gebruik ook weer te recyclen.

Het assortiment van vintastic is vrij uitgebreid. Zo heb je voor elke klus in huis een effectieve reiniger. Je kunt kiezen voor diverse schoonmaakazijnen met heerlijke geuren, maar ze produceren ook een effectieve keukenreiniger, badkamerreiniger, glasreiniger en zelfs een vaatwasserreiniger. En heb je hulp nodig bij vervelende of lastige schoonmaakklusjes? Dan vind je op de website van vintastic handige tips om hun schoonmaakazijn te gebruiken. Van het verwijderen van zweetlucht tot het ontkalken van de waterkoker: de azijn is overal voor te gebruiken!

Winactie

vintastic

Om jullie kennis te laten maken met dit mooie merk mag ik een groot pakket met schoonmaakmiddelen verloten onder mijn lezers. Het pakket bestaat uit:

 • schoonmaakazijn original
 • schoonmaakazijn citrus
 • schoonmaakazijn lavendel
 • keukenreiniger citrus
 • badkamerreiniger oceaan
 • wasmachine en vaatwasserreiniger oceaan

Bovendien ontvang je in het pakket ook nog eens een eco-friendly spons, een sponsdoekje en een huishouddoekje. Zo ben jij helemaal klaar voor de grote voorjaarsschoonmaak dit jaar!

Wil je kans maken op één van de drie schoonmaakpakketten van vintastic? Laat dan in een reactie op deze blogpost weten dat je graag meedoet. Op 14 februari maak ik bekend wie de gelukkige winnaars zijn van het uitgebreide schoonmaakpakket.

Update: De winnaars zijn bekend gemaakt. Janneke, Anne en Laura: jullie hebben mail!

Deze winactie is mogelijk gemaakt door vintastic. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

6 gedachten over “Duurzaam schoonmaken met schoonmaakazijn (+ vintastic winactie!)”

 1. Interessant artikel en een leuke site met veel tips naar gebruik toe!
  Ik zou deze schoonmaakmiddelen wel ‘s willen uitproberen!
  Groetjes,
  Rakhee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *