atlas van de aarde

Leestip: Atlas van de aarde

Ben je op zoek naar een leuk én leerzaam boek om de kinderen cadeau te doen? Dan kan ik het onlangs verschenen boek ‘Atlas van de aarde’ van harte aanbevelen. Dit boek is geschreven door niemand minder dan de bekende Nederlandse astronaut André Kuipers! In ‘Atlas van de aarde’ ga je op avontuur met de Kleine Astronauten om de aarde vanuit de ruimte te ontdekken.

atlas van de aarde

‘Atlas van de aarde’ is een ontdekkingsreis over de wereld met de Kleine Astronauten. In het boek krijgen lezers een kijkje op de aarde vanaf de ruimte. 16 bijzondere plekken op onze planeet komen aan bod. Aan de hand van prachtige foto’s, illustraties en leuke weetjes ontdekken jonge lezers alles over onze bijzondere planeet. Bovendien besteedt André Kuipers in het boek ook veel aandacht aan duurzaamheid. Hij is ambassadeur van diverse organisaties op het gebied van biodiversiteit en duurzaamheid. Als zijn ruimtereizen hem iets hebben geleerd, is het om zuinig te zijn op onze planeet. Deze overtuiging heeft hij prachtig verwerkt in het boek.

atlas van de aarde

Het boek bevat bijzondere foto’s die André Kuipers zelf vanuit de ruimte heeft genomen. Deze foto’s worden voorzien van leuke weetjes en mooie illustratie van Paco Vink. Zo komt onze aarde, en het verhaal, echt tot leven. Zo’n bijzonder kijkje op de aarde heb je nog nooit gehad! Mijn kinderen vonden het een ontzettend leuk boek. Ze zijn gek op leuke weetjes en daar staat het boek vol mee. Ik raad het boek aan voor kinderen vanaf een jaar of 7.

atlas van de aarde

Het boek ‘Atlas van de aarde’ is nu algemeen verkrijgbaar en onder andere te bestellen bij Bol.com voor € 16,99. Dit boek is niet het eerste boek van André Kuipers. Eerder verschenen al diverse boeken over André het Astronautje en diverse informatieve boeken voor kinderen over ruimtereizen en astronauten.

Deze review is geschreven naar aanleiding van een boek dat naar mij is opgestuurd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *