blotevoetenpaden

Blotevoetenpaden in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een leuk uitje in de natuur voor jezelf of voor samen met de kinderen? Dan is een blotevoetenpad een fantastische beleving voor jong én oud. Er is niets fijner dan het gevoel van zand, gras, warme stenen en water aan de voeten. Een blotevoetenpad biedt precies dat: het is een unieke wandelroute die speciaal is aangelegd om op blote voeten te lopen. Tijdens de wandeling ervaar je de natuur om je heen en onder je voeten. De paden bestaan vaak uit diverse soorten ondergronden: van zand tot gras en van houtsnippers tot grote stenen. Daarnaast zijn er vaak diverse avontuurlijke elementen aan de route toegevoegd om de wandeling in alle opzichten een beleving te laten zijn. En het mooiste is dat er door het hele land blotevoetenpaden te vinden zijn en dat elke route weer helemaal anders is. In dit artikel deel ik de leukste blotevoetenpaden in Zuid-Holland.

Blotenvoetenpad Avonturenboerderij Molenwaard

 • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is een klein blotevoetenpad aangelegd voor de kleintjes
 • Toegang: parktoegang
 • Startpunt: Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers
 • https://www.avonturenboerderij.nl/

Blotevoetenpad en maisdoolhof Hoeve Bouwlust

 • Bij Hoeve Bouwlust vind je een leuk maisdoolhof met blotevoetenpad op de route van zo’n 1,5 uur lang
 • Toegang: vanaf € 5,50 per persoon (vanaf juli tot en met oktober)
 • Startpunt: Oostgaag 31, 3155 CE Maasland
 • https://hoevebouwlust.nl/

Blotevoetenpad Klokshuys

 • Bij landwinkel en restaurant Klokshuys is een blotevoetenpad voor alle leeftijden aangelegd
 • Toegang: tegen betaling (van april tot en met oktober geopend)
 • Startpunt: Groene Kruisweg 8-a, 3237 KC Vierpolders
 • https://www.klokshuys.nl/

Ik heb geprobeerd een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de blotevoetenpaden in deze provincie. Mocht jij nog een leuke suggestie hebben, deel deze dan zeker en dan voeg ik het toe aan de lijst. Ben je op zoek naar een blotevoetenpad in een andere provincie? Neem dan een kijkje op mijn overzichtspagina van blotevoetenpaden in Nederland of lees dan zeker de volgende artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *