blotevoetenpaden Flevoland

Blotevoetenpaden in Flevoland & Utrecht

Ben je op zoek naar een leuk uitje in de natuur voor jezelf of voor samen met de kinderen? Dan is een blotevoetenpad een fantastische beleving voor jong én oud. Er is niets fijner dan het gevoel van zand, gras, warme stenen en water aan de voeten. Een blotevoetenpad biedt precies dat: het is een unieke wandelroute die speciaal is aangelegd om op blote voeten te lopen. Tijdens de wandeling ervaar je de natuur om je heen en onder je voeten. De paden bestaan vaak uit diverse soorten ondergronden: van zand tot gras en van houtsnippers tot grote stenen. Daarnaast zijn er vaak diverse avontuurlijke elementen aan de route toegevoegd om de wandeling in alle opzichten een beleving te laten zijn. En het mooiste is dat er door het hele land blotevoetenpaden te vinden zijn en dat elke route weer helemaal anders is. In dit artikel deel ik de leukste blotevoetenpaden in Flevoland en Utrecht.

Blotevoetenpad De Sternhof

  • Blotevoetenpad De Sternhof is een route van zo’n 2 km lang over verschillende ondergronden met opdrachtjes voor onderweg en is geschikt voor jong en oud
  • Toegang: € 3,50 per persoon (geopend van mei tot en met september)
  • Startpunt: Sternweg 14, 3898 LJ Zeewolde
  • https://www.sternhof.nl/blotevoetenpad-zeewolde/

Blotevoetenpad Natuurkwartier

  • Bij net Natuurkwartier Nieuwegein kun je een blotevoetenpad van zo’n 30 minuten lopen over verschillende ondergronden
  • Toegang: gratis (voor € 5,- kun je een opdrachtenboekje voor de route kopen met rugzakje)
  • Startpunt: Geinoord 9, 3432 PE Nieuwegein
  • https://www.natuurkwartier.nl/

Blotevoetenpad Stadsboerderij Griftsteede

Ik heb geprobeerd een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de blotevoetenpaden in deze provincie. Mocht jij nog een leuke suggestie hebben, deel deze dan zeker en dan voeg ik het toe aan de lijst. Ben je op zoek naar een blotevoetenpad in een andere provincie? Neem dan een kijkje op mijn overzichtspagina van blotevoetenpaden in Nederland of lees dan zeker de volgende artikelen:There are no comments

Add yours