baby

7 tips voor duurzame webshops voor baby producten

Als je een baby verwacht, komt er veel op je af. In 9 maanden tijd verandert je lichaam compleet, krijg je te maken met allerlei kwaaltjes en zwangerschapsverschijnselen én wil je natuurlijk alles goed voorbereiden voor de komst van de kleine. En dan natuurlijk ook nog zo duurzaam mogelijk. Dat is geen eenvoudige opgave, maar gelukkig weet je met mijn tips wel precies de duurzame webshops voor baby producten te vinden!

bad baby

Greenjump

Greenjump is een leuke webshop met een uitgebreid assortiment aan producten voor huis, tuin en verzorging. Ze verkopen veel duurzame baby producten van diverse mooie merken. Bij Greenjump shop je voor babyverzorgingsproducten van onder andere Weleda, Petit & Jolie, Attitude en Ben & Anna. Bovendien vind je bij Greenjump ook duurzame luiers van Bambo en Attitude, wasbare luiers en nog heel veel meer producten die onmisbaar zijn voor de kleine.

Big Green Smile

Big Green Smile is een welbekende webshop met een ruim assortiment aan duurzame schoonmaakproducten én verzorgingsproducten voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor baby’s vind je bij Big Green Smile verzorgingsproducten van mooie merken als Weleda, Dr. Bronner, Burt’s Bees, Fair Squared, Attitude en Naïf. Bovendien heeft Big Green Smile ook duurzame luiers van Bambo, Tidoo, Naty en Eco Boom in het assortiment en vind je hier nog veel meer noodzakelijke producten voor de kleintjes.

Babongo

Babongo is een green lifestyle shop met een ruim assortiment aan cosmeticaproducten, interieurproducten, keukenartikelen, reisartikelen, kinderartikelen en accessoires. Voor babyproducten kun je bij Babongo uitstekend terecht. In het assortiment vind je verzorgingsproducten van onder andere Dr. Bronner, Humble Brush, Fairsquare en Attitude. Daarnaast heeft Babongo ook een uitgebreide lijn aan eigen zero waste verzorgingsproducten en vind je in het assortiment ook allerlei andere noodzakelijk producten voor de allerkleinsten.

Ecomondo

Ecomondo is een grote webshop met een uitgebreid assortiment aan ecologische, fairtrade, biologische en zero waste producten. In het aanbod vind je naast babyverzorgingsproducten ook kleding, speelgoed, keukenartikelen, interieurartikelen en nog heel veel meer. Voor de allerkleinsten kun je hier terecht voor verzorgingsproducten van merken als Naïf, Weleda, The Cheeky Panda en Sonett. Ook voor duurzame luiers, spenen, servies, speeltjes en overige verzorgingsproducten kun je hier uitstekend terecht.

Waschbär

Waschbär is een mooie duurzame webshop met diverse ecologische en eerlijke producten voor verzorging, wonen en het huishouden. Bij Waschbär vind je bovendien ook kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor baby’s vind je bij Waschbär verzorgingsproducten van mooie merken als Bioturm en Natracare. Bovendien vind je bij Waschbär ook alles dat je nodig hebt om te starten met wasbare luiers.

Kinder Wonderland

Kinder Wonderland is een webshop die helemaal gericht is op duurzame, gezonde en eerlijke producten voor kinderen en baby’s. De webshop verkoopt verzorgingsproducten, speelgoed, woonaccessoires, slaapproducten, boeken en alles voor eten en drinken voor kinderen van diverse leeftijden. Qua verzorgingsproducten voor baby’s vind je hier merken als Naïf, Petit & Jolie en Saar Soleares. Maar Kinder Wonderland is ook dé plek voor flesjes, wasbare luiers, doekjes, speeltjes en nog heel veel meer.

Kidzstore

Kidzstore is een webshop helemaal gericht op de allerkleinsten. Hier vind je alles voor verzorging, slapen, eten en drinken, spelen en onderweg. In het assortiment vind je verzorgingsproducten voor de kleintjes van mooie merken als Attitude, Cheeky Wipes en Humble Brush. Bovendien heeft de webshop een zeer uitgebreid aanbod aan wasbare luiers in allerlei soorten, kleuren en maten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *