speelgoed

7 tips voor duurzame webshops voor speelgoed

Je wilt je kinderen natuurlijk voldoende speelgoed kunnen aanbieden en de ontwikkeling stimuleren, maar dan wel het liefst zo duurzaam mogelijk. Speelgoedwinkels tegenwoordig liggen vol met schreeuwende apparaten en felle plastic speeltjes. Het spreekt enorm tot de verbeelding, maar erg duurzaam is het niet. Gelukkig vind je volop speelgoed in tweedehands winkels en bij speelotheken door het hele land. Wil je het duurzame speelgoed van jouw kinderen liever nieuw kopen? Dan heb je ook volop keuze. Ik deel 7 duurzame webshops voor speelgoed waar je de leukste speeltjes, puzzels en spelletjes kunt vinden.

speelgoed

Greenjump

Greenjump is een ontzettend leuke webshop met allerlei duurzame producten voor huis, tuin en verzorging. Het is een oude bekende onder de duurzame webshops en ze hebben ook zeker speelgoed in het assortiment. In de webshop vind je knutselspullen, babyspeeltjes, spellen, puzzels, knuffels, poppen en nog heel veel meer. Je kunt hier winkelen voor producten van mooie merken als Green Toys, PlanToys, Bigjigs, Litogami en Sophie de Giraf.

Houtspel

Houtspel is dé webshop als je op zoek bent naar veilig en bijzonder houten speelgoed. De webshop bestaat al sinds 2011 en biedt een heel uitgebreid assortiment aan houten speelgoed, knutselmaterialen en puzzels aan. In het aanbod vind je speelgoed van merken als Wobbel, Grimm’s, Goki, Grapat en Holztiger.

De Grote Wolf

De Grote Wolf is een bijzondere shop in dit rijtje. Hier wordt namelijk ook preloved speelgoed verkocht. De winkel is gespecialiseerd in houten speelgoed en zet zich ook in voor het repareren van speeltjes en ze een nieuw leven geven. De fysieke winkel is te bezoeken in Eindhoven, maar in de webshop vind je ook veel moois. In het aanbod vind je speelgoed van merken als Holztiger, BRIO, Grimm’s, Zsilt, Crayon Rocks en Small Foot.

Kinder Wonderland

Bij Kinder Wonderland vind je een breed aanbod aan eerlijke en duurzame speeltjes voor alle leeftijden. De merken die worden verkocht in de webshop worden met zorg geselecteerd en hierdoor ontstaat een bijzondere mix van producten waar je je ogen bij uitkijkt. Kinder Wonderland verkoopt speelgoed van merken als Crayon Rocks, Goki, Grapat, Kapla, Maileg, BumbuToys, Droomdeurtjes en Wobbel.

Goodtoys

De webshop van Goodtoys is gevuld met prachtige speelgoed dat duurzaam én eerlijk geproduceerd is. Ze verkopen veel houten speelgoed, maar ook poppen, knuffels, keukentjes, voertuigen, speelhuizen en waterspeelgoed. In het asssortiment vind je speelgoed van onder ander GreenToys, Goki, PlanToys, Haba en BigJigs Toys.

Vrijspel

Vrijspel is een prachtige webshop met vooral veel houten speelgoed voor jong en oud. In het assortiment vind je naast houten speelgoed ook buitenspeelgoed, knutselmaterialen, speelfiguren, poppen en puzzels. Vrijspel verkoopt speelgoed van mooie merken als Grapat, Grimm’s, Wobbel, Ostheimer, Holtztiger, Creall en Bumbu Toys.

I Love Speelgoed

I Love Speelgoed is zonder twijfel de grootste speelgoedwinkel in dit overzicht. Het is een groot platform met een zeer uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenspeelgoed, knutselspullen, knuffels, poppen, voertuigen, boeken en kinderkameraccessoires. In het aanbod van I Love Speelgoed vind je mooie producten van merken als Maileg, Wobbel, Goki, Holztiger, Grapat, GreenToys, PlanToys, Zsilt, Creall, Crayon Rocks en nog heel veel meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *