schoonmaak

5 handige apps voor het huishouden

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar zelf vind ik het huishouden niet bepaald vervullend om te doen. Met een huishouden van 4 ligt er altijd wel één of ander rottig klusje te wachten, er is niet op te wassen tegen de stapels was en zodra ik de ene kamer schoon heb, liggen de kruimels en speeltjes alweer op de grond. Het is een ondankbare klus, het huishouden. Maar toch zal het moeten gebeuren om een gezonde en veilige leefomgeving te creëren. Al is het maar met de Franse slag. Om het huishouden iets makkelijker en overzichtelijker te maken, zijn er tal van nuttige apps beschikbaar. Ik help je op weg met een overzicht van 5 handige apps voor het huishouden.

#1 Tody

was

De app Tody geeft je de mogelijkheid om de huishoudelijke taken te plannen op de meest optimale momenten. Jij geeft aan wat er gedaan moet worden en de app geeft aan welke klus op welk moment moet gebeuren. Zo doe je nooit teveel werk in huis! Bovendien zorgt de interface van de app ervoor dat je gemotiveerd blijft. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

#2 Cozi

agenda

Voor het organiseren van het drukke gezinsleven, boodschappen, verjaardag en nog zoveel meer is de app Cozi een absolute aanrader. Wij gebruiken de app al jaren en zijn er volledig van afhankelijk geworden. De gratis versie biedt een uitgebreide agenda met veel functie die je kunt delen met alle gezinsleden, diverse lijstjes, een maaltijdenoverzicht en een notitiefunctie. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

#3 Any.do

kamerplanten

Voor het organiseren van de huishoudelijke taken, en nog zoveel meer, is de app Any.do een uitkomst. Miljoenen mensen van over de hele wereld gebruiken dit platform om hun leven te organiseren. De app synchroniseert alle taken en afspraken op alle platformen waar het wordt gebruikt en alle taken zijn te delen met andere gebruikers. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

#4 Huishouden App

schoonmaakdoekjes

Een handige Nederlandstalige app voor het huishouden is de Huishouden App. Dit platform geeft je de mogelijkheid om huishoudelijke klussen in te plannen en op speelse wijze deze te verdelen over de huisgenoten. Met ieder klusje dat wordt gedaan kunnen namelijk punten worden verdiend. Als dat geen motivator is! De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

#5 Plantsome

kamerplanten

Natuurlijk hoort het verzorgen van de plantjes in huis ook bij het huishouden. Met de handige app Plantsome kun je in een handomdraai verzorgtips voor jouw kamerplanten vinden én alerts instellen voor het bewateren van alle planten. De app is gratis te downloaden voor Android of iOS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *