Hotel Maashof

Coronaproof op vakantie bij Hotel Maashof in Venlo

Sinds de uitbraak van het coronavirus is op vakantie gaan niet aan te raden. Om de verspreiding van het virus te beperken is het belangrijk dat iedereen zich aan de gestelde regels houdt en zoveel mogelijk in eigen land blijft. Gelukkig is er ook genoeg te ontdekken in eigen land. Nederland is rijk aan veel natuur, cultuur en bezienswaardigheden en dat kun je nu allemaal coronaproof ontdekken. Wil je bijvoorbeeld eens een uitstapje maken in Limburg? Ontdek dan Hotel Maashof: een mooie uitvalsbasis om de omgeving van Venlo te ontdekken en een plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Hotel Maashof

Als je graag op ontdekking gaat in het zuiden van ons land en op zoek bent naar een hotel in Venlo dan is Hotel Maashof een aanrader. Dit hotel ligt middenin de natuur, aan de rand van de stad Venlo, en biedt voor elke vakantieganger wat wils. Hotel Maashof is van origine een parkachtige omgeving met vier grote vijvers. De locatie trok veel hobbyvissers als bezoekers en zo groeide de locatie uit tot het Maashof dat we nu kennen: een hotel met restaurant, terras, paviljoen, vergader- en feestruimtes, vijvers en talloze activiteiten in en rond het hotel.

Hotel Maashof

Het hotel biedt 5 verschillende kamertypes: van een comfort kamer tot een heuse familiekamer voor 4 personen. Zo is elk gezelschap voorzien van alle gemakken. Gasten mogen gebruik maken van gratis wifi en elke kamer heeft een eigen televisie. De luxere kamers zijn bovendien voorzien van airco, privé terras of balkon, regendouche, een Auping bed én Rituals verzorgingsproducten in de badkamer. Het hotel is bovendien voorzien van een restaurant, terras en hotelbar waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en een drankje. Deze voorzieningen zijn enkel toegankelijk voor de gasten van het hotel tijdens de huidige maatregelen.

Hotel Maashof

En je hoeft echt niet alleen maar in het hotel te blijven voor een coronaproof weekendje weg. Er zijn diverse activiteiten in en rond het hotel die je met een gerust hart kunt ondernemen. Zo kun je een e-chopper huren om de omgeving op eigen gelegenheid op een duurzame manier te ontdekken. De e-choppers zijn ook nog eens geruisloos waardoor je stad én natuur kunt ontdekken zonder de omgeving te storen. Kies je liever voor een ander vervoersmiddel? Dan is een e-kickbike of een solex natuurlijk ook een optie.

Hotel Maashof

En wat betreft activiteiten hoef jij je in de omgeving van Venlo natuurlijk niet te vervelen. Het hotel ligt middenin de natuur en uitstapjes naar natuurgebieden in de buurt zijn prima te doen. Het hotel is ook een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de stad Venlo. Een ideale activiteit in deze tijd is de GPS-puzzeltocht in de omgeving van Maashof, maar het is ook mogelijk om vanuit het hotel te leren handboogschieten óf te gaan vissen. Zelfs met de huidige maatregelen is er genoeg te beleven in en rond het hotel.

Hotel Maashof

Ben jij wel geïnteresseerd in overnachten in Venlo? Neem dan een kijkje op de website van Hotel Maashof voor meer informatie over de faciliteiten en de beschikbaarheid. Informeer zeker naar de mogelijkheden die het hotel biedt in deze tijd zodat jij met een gerust hart kunt genieten van een coronaproof uitje in eigen land.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel Maashof. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Bron foto’s: Hotel Maashof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *