bordspel

Speelotheken in Groningen

Onze boeken lenen we bij de bibliotheek, kunst voor in huis huren we bij de kunstuitleen en kleding kun je tegenwoordig lenen bij de kledingbibliotheek, maar wist je al dat je ook speelgoed kunt lenen bij de speelotheek? Bij een speelotheek kun je, vaak met een abonnement, speelgoed en spelletjes voor allerlei leeftijden huren voor een bepaalde periode. Voor een klein prijsje word je lid van de lokale speelotheek en dan kun je met regelmaat iets nieuws uitzoeken voor de kinderen. Zo hebben de kinderen regelmatig iets nieuws om mee te spelen zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan allerlei nieuwe speeltjes. En het is nog veel duurzamer ook! Speelotheken zijn door heel Nederland te vinden dus er is er vast wel één bij jou in de buurt. Ik zet de speelotheken in Nederland voor jullie op een rij. In dit artikel vind je het aanbod aan speelotheken in Groningen.

speelotheken Groningen

Speelotheek De Ballon

Speelotheek Groningen

  • Binnen- en buitenspeelgoed en spellen voor kinderen van 0 tot 9 jaar, gespecialiseerd in speelgoed voor kinderen met een beperking
  • Koningsweg 1-b, 9731 AM Groningen (op zoek naar nieuwe locatie)
  • http://www.speelotheekgroningen.nl/

Speelotheek Haren

  • Speelgoed voor binnen- en buiten en spellen voor kinderen tot 18 jaar
  • Mellenssteeg 16, 9753 HN Haren
  • https://www.sotharen.nl/

Speelotheek Marum

Speelotheek ‘t Ganzenbord

Ik heb geprobeerd een zo volledig mogelijk overzicht van de speelotheken te bieden, maar natuurlijk kan het gebeuren dat er een vestiging ontbreekt. Heb jij nog een aanvulling? Dan hoor ik dat graag! Dan voeg ik deze toe aan dit artikel en aan de overzichtskaart van speelotheken in Nederland. Een overzicht van speelotheken in andere provincies vind je hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *