bordspel

Speelotheken in Drenthe

Onze boeken lenen we bij de bibliotheek, kunst voor in huis huren we bij de kunstuitleen en kleding kun je tegenwoordig lenen bij de kledingbibliotheek, maar wist je al dat je ook speelgoed kunt lenen bij de speelotheek? Bij een speelotheek kun je, vaak met een abonnement, speelgoed en spelletjes voor allerlei leeftijden huren voor een bepaalde periode. Voor een klein prijsje word je lid van de lokale speelotheek en dan kun je met regelmaat iets nieuws uitzoeken voor de kinderen. Zo hebben de kinderen regelmatig iets nieuws om mee te spelen zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan allerlei nieuwe speeltjes. En het is nog veel duurzamer ook! Speelotheken zijn door heel Nederland te vinden dus er is er vast wel één bij jou in de buurt. Ik zet de speelotheken in Nederland voor jullie op een rij. In dit artikel vind je het aanbod aan speelotheken in Drenthe.

speelotheken Drenthe

Speelotheek De Boemerang

  • Aanbod aan spelletjes en speelgoed voor kinderen van diverse leeftijden, hoogbegaafde kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking
  • Marktstraat 27, 7941 KP Meppel
  • https://www.speel-o-theekmeppel.nl/

Speelotheek De Speul’nderwies

Speelotheek Gieten

Speelotheek Het Boemeltje

Speelotheek Hoogeveen

  • Binnen- en buitenspeelgoed en spelletjes voor kinderen van diverse leeftijden en materialen voor mensen met een beperking
  • De Ploeger 1, 7908 LL Hoogeveen
  • https://www.speelotheekhoogeveen.nl/

Speelotheek Zuidwolde

Ik heb geprobeerd een zo volledig mogelijk overzicht van de speelotheken te bieden, maar natuurlijk kan het gebeuren dat er een vestiging ontbreekt. Heb jij nog een aanvulling? Dan hoor ik dat graag! Dan voeg ik deze toe aan dit artikel en aan de overzichtskaart van speelotheken in Nederland. Een overzicht van speelotheken in andere provincies kun je in onderstaande artikelen vinden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *