tuin

De leukste pluktuinen in Flevoland

Heb jij wel eens een bezoek gebracht aan een pluktuin? In een pluktuin kun je zelf jouw bosje bloemen of verse fruit plukken of zelf de kruidenmix voor een vers kopje thee samenstellen. Het is een ideaal alternatief voor mensen die zelf geen tuin hebben of geen groene vingers hebben, maar wel graag willen genieten van verse groente, fruit en een mooie bos bloemen rechtstreeks van het land. Er zijn pluktuinen te vinden door heel Nederland, van kleine tuinen bij particulieren tot grote akkers behorend bij het erf van een boer. Ik zet de leukste pluktuinen in Nederland voor jullie op een rij. In deze editie vind je de leukste pluktuinen in Flevoland.

maps Flevoland

Boerderij Groeizaam

 • Zorgboerderij groeizaam is een veelzijdig bedrijf waar je een bezoek kunt brengen aan de bloemenpluktuin
 • bloemen
 • Pilotenweg 7-a, 8303 EG Emmeloord
 • https://boerderijgroeizaam.nl/

Hanneke’s Pluktuin

 • Een pluktuin waar bezoekers gratis een bezoek aan kunnen brengen en hun eigen boeket kunnen samenstellen voor een prijs naar grootte
 • bloemen
 • Ellerweg 18, 8256 RT Biddinghuizen
 • http://hannekespluktuin.nl/

Vink Fruitboerderij

 • Een fruitboerderij waar zelfpluk mogelijk is in de pluktuin wanneer deze in het seizoen geopend is
 • fruit
 • Zuiderringweg 13-II, 8317 RA Kraggenburg
 • https://www.vinkfruitboerderij.nl/

Het aanbod aan pluktuinen in Nederland is enorm uitgebreid. Voor meer overzicht van de pluktuinen die bij jou in de buurt te vinden zijn, kun je een kijkje nemen op de overzichtskaart van pluktuinen in Nederland. En hieronder vind je de leukste pluktuinen in de andere provincies:There are no comments

Add yours