boeken

De ultieme duurzame boekenlijst

Als je graag duurzamer wilt gaan leven, zijn er allerlei manieren om daar meer over te leren. Online zijn er talloze blogs te vinden en ook op Instagram en Facebook zijn een heleboel leuke accounts te volgen die volop inspireren met handige tips en mooie plaatjes. Natuurlijk zijn er ook genoeg documentaires te zien over duurzaamheid en laten we de talloze inspirerend TED talks niet vergeten. Maar persoonlijk vind ik een boek nog altijd de meest fijne manier om kennis te vergaren en verdieping te zoeken. Gelukkig zijn er talloze goede boeken geschreven over duurzaamheid en de meeste titels heb ik door de jaren heen gelezen. Of je nu net begint met de eerste duurzame stapjes of al heel duurzaam leeft: het kan nooit kwaad om bij te leren en nieuwe perspectieven te ontdekken. Daarom zet ik mijn favoriete boeken over duurzaamheid op een rij in deze ultieme duurzame boekenlijst. Door op de titel te klikken kom je bij een uitgebreide review van het boek. En deel natuurlijk ook jouw favoriete titels die niet op de lijst mogen ontbreken in de comments!

Duurzaam dagelijks leven

Zero Waste

Duurzaam koken en eten

Tuinieren

Klimaatverandering

Voor kinderen

Inspirerende ervaringen

Dit artikel bevat affiliatelinks van Bol.com. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Laatst bijgewerkt: 09-11-2020

2 gedachten over “De ultieme duurzame boekenlijst”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *