fitness

10 workout trackers om gratis te downloaden

Regelmatig bewegen is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid. Door dagelijks te bewegen houd je spieren en gewrichten soepel, verklein je de kans op hart- en vaatziekten en een hoge bloeddruk, voorkom je blessures en werk je aan een goede mentale gezondheid. Deze positieve effecten bereik je al bij minstens 150 minuten matige of zwaar intensieve inspanning per week en daarbij ook minstens 2 keer per week spier- en botversterkende oefeningen. Helaas bewegen de meeste mensen nog steeds niets genoeg. Slechts 47,1% van de volwassenen voldoet aan dit advies! En dat terwijl bewegen eigenlijk erg eenvoudig is. Een stevige wandeling, werken in de tuin en fietsen naar de supermarkt dragen allemaal bij aan de dagelijkse behoefte aan beweging. Om jezelf te stimuleren om elke dag in beweging te komen, is een workout tracker een uitkomst. Hierop houd je eenvoudig bij hoeveel en wanneer je hebt gesport of bewogen. En met onderstaande mooie, en gratis te downloaden, trackers wordt het invullen een feestje.

Moritz Fine Designs Fitness Tracker

Deze eenvoudige fitness tracker van Moritz Fine Design biedt ruimte om jouw dagelijkse sportieve activiteiten bij te houden. Je kunt de planner hier gratis downloaden.

Paper Trail Design Fitness Tracker

Ik ben groot fan van de designs van Paper Trail Design. De printables zijn altijd praktisch en overzichtelijk. De fitness tracker biedt niet alleen mogelijkheden om de dagelijkse workout bij te houden, maar is ook direct een mealplanner. Je kunt de fitness tracker hier downloaden.

The Cottage Market Fitness Tracker

Op The Cottage Market vind je een uitgebreid pakket aan gratis printables voor een weight loss planner. Alhoewel de overige trackers hier niet relevant zijn, is de fitness tracker in dit pakket, die je apart kunt downloaden, wel heel mooi. Je kunt deze tracker hier gratis downloaden.

The Housewife Modern Excercise Tracker

Op The Housewife Modern vind je deze overzichtelijke maandplanning voor fitness en workouts. Je kunt er niet alleen in bijhouden wanneer je jouw workouts inplant, maar je kunt er ook doelen stellen, een motiverende quote opschrijven en een beloning voor jezelf uitloven. Je kunt de tracker hier downloaden.

I Heart Printables Fitness Calendar

Heb je liever een compleet maandoverzicht waarin je jouw workouts kunt inplannen? Dan mag deze fitness tracker van I Heart Planners niet ontbreken in jouw agenda. Je kunt de calendar hier downloaden.

The Homes I Have Made fitness tracker

Op The Homes I Have Made vind je deze mooie printable waarop ruimte is voor het noteren van (behaalde) doelen qua cardio, krachttraining en flexibiliteitstraining. Je kunt deze printable hier gratis downloaden.

The Housewife Modern Fitness Tracker

Nog een mooie tracker van The Housewife Modern. Deze excercise & fitness tracker is enorm uitgebreid en biedt de mogelijkheid om alle cardio oefeningen én krachtoefeningen in te plannen en te specificeren. Een uitkomst voor de fanatieke sporters. Je kunt de printable hier gratis downloaden.

Lemons & Lattes Workout Calendar

Deze kleurrijke workout calendar van Lemons & Lattes biedt je de mogelijkheid om een hele maand sporten in te plannen. De gratis printable is hier te vinden.

Printable Crush Workout Schedule

Op Printable Crush vind je een uitgebreid pakket aan kleurrijke printables om al jouw workout doelen uit te schrijven en voor ogen te houden. Je kunt deze mooie printables hier gratis downloaden.

Wordsworth Planner Fitness Tracker

Op Wordsworth Planner vind je een heel uitgebreid assortiment aan (gratis) printables voor jouw persoonlijke journal. In het assortiment vind je diverse fitness trackers, maar de workout log is wellicht wel het handigst. Je vindt de printable hier.There are no comments

Add yours