agenda

10 sleep trackers om gratis te downloaden

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid. Helaas zijn slaapproblemen veelvoorkomend. Sommige mensen hebben moeite met inslapen, andere mensen worden juist meerdere malen tijdens de nacht wakker. Wat jouw slaapprobleem ook is, het probleem oplossen begint met inzicht in jouw slaappatroon. Dat kun je op allerlei manieren doen, maar een sleep tracker bijhouden is daarbij heel effectief. En het mooie is dat je deze sleep trackers veelal gratis kunt downloaden. Ik tip 10 mooie sleep trackers die gratis online beschikbaar zijn.

My Cozy Planner Sleep Tracker

Op de website van My Cozy Tracker vind je deze handige Sleep tracker die je heel eenvoudig in jouw bullet journal of agenda kunt plaatsen. De printable is helemaal gratis te downloaden.

Life is Messy and Brilliant sleep tracker

Als je niet zozeer de duur van jouw slaap, maar meer de kwaliteit van de nachtrust wilt bijhouden, dan is deze prachtige tracker van Life is Messy and Brilliant een aanrader. Je kunt deze sleep tracker hier gratis downloaden.

Bobbi Printables Sleep Tracker

Voor een eenvoudige, maar overzichtelijke, tracker zit je bij Bobbi Printables altijd goed. Deze sleep tracker biedt gelegenheid om het aantal uren slaap overzichtelijk bij te houden. Je kunt de printable hier downloaden.

The Petite Planner sleep tracker

The Petite Planner deelt niet alleen hoe je zelf een sleep tracker kunt tekenen, maar deelt ook een gratis printable. Je kunt hierop de geslapen uren bijhouden, maar er is ook ruimte voor aantekeningen en je kunt aangeven hoeveel energie je hebt na de slaap of gedurende de dag. Handig! Je kunt de gratis tracker hier downloaden.

Saturday Gift Sleep Log

Deze overzichtelijke sleep tracker van Saturday Gift is eenvoudig in opmaak. In het artikel vind je bovendien handige tips voor een betere nachtrust. Je kunt de sleep tracker hier downloaden.

Pink Bows & Twinkle Toes sleep tracker

Deze mooie sleep tracker is van Pink Bows & Twinkle Toes. Je kunt de tracker hier gratis downloaden.

Just Bright Ideas sleep tracker

Deze overzichtelijke printable van Just Bright Ideas geeft een mooi visueel inzicht in jouw slaappatroon. Je kunt de printable hier gratis downloaden.

Printables and Inspirations sleep tracker

Deze schattige sleep tracker is gemaakt door Printables and Inspirations. De layout is eenvoudig, maar je kunt er precies de geslapen uren op bijhouden. Je kunt de printable hier downloaden.

Antique graph sleep tracker

Deze eenvoudige printable van Free Printables Online biedt zelfs ruimte voor alle dutjes op een dag. Je kunt de printable hier gratis downloaden.

The Front Door sleep log

Deze overzichtelijke sleep tracker van The Front Door by Furniture Row biedt niet alleen de mogelijkheid om de geslapen uren per dag bij te houden, maar geeft ook ruimte om het energieniveau per dag bij te houden. Je vindt de gratis printable hier.There are no comments

Add yours