agenda

10 meal planners om gratis te downloaden

Nu het nieuwe jaar net is begonnen, zit je vast nog vol met goede voornemens en mooie plannen. De meeste goede voornemens van mensen richten zich doorgaans op meer tijd doorbrengen met geliefden, meer bewegen en gezonder gaan eten. Om dit laatste doel te bereiken, is het bijhouden van een maaltijdenplanning ideaal. Door elke week jouw maaltijden in te plannen, kun je bewustere keuzes maken, voedselverspilling voorkomen én geld besparen. Om je hierbij een handje te helpen, heb ik 10 superhandige meal planners verzameld die je stuk voor stuk gratis online kunt downloaden. Veel planplezier!

The Cottage Market Mealplanner

The Cottage Market heeft een heel pakket aan slimme printables om jouw maaltijden tot in de puntjes te plannen. De mealplanner is gratis te downloaden en ontzettend handig om ook als boodschappenlijstje te gebruiken. Je download deze hier gratis.

Family Fresh Meals planner

Op Family Fresh Meals vind je deze ontzettend handige meal planner inclusief shoppinglijstje en veel meer handigs. Je kunt de planner hier gratis downloaden.

Budget meal planner

Voor iedereen die maaltijden plant met een beperkt budget en zo ver mogelijk vooruit wil plannen is de meal planner van Shining Mom een uitkomst. Zij heeft een pakket samengesteld met gratis planners om tot in details jouw maaltijden te plannen. Het pakket bestaat onder andere uit een dag menu planner, een week menu planner, een maand menu planner, een boodschappenlijst en veel maaltijdinspiratie. Het hele pakket is hier gratis te downloaden.

Crazy Laura Meal Planner

Wil je een eenvoudig weekoverzicht voor al jouw ontbijtjes, lunchgerechten en avondmaaltijden? Dan zit je met de template van Crazy Laura goed. De gratis printable is hier te downloaden.

Teal Notes Meal Planner

Deze kleurrijke maaltijdplanner van Teal Notes is handig om elke maaltijd van de dag te plannen én een boodschappenlijstje op te stellen. De planner is hier gratis te downloaden.

Moritz Fine Designs Meal Planner

Deze maaltijdenplanner van Moritz Fine Designs is net een regenboog in jouw keuken en maakt het plannen van maaltijden en het maken van een boodschappenlijstje een feest. Je download de gratis printable hier.

Printable Crush Meal Planner

De maaltijdenplanner van Printable Crush is erg uitgebreid. Je kunt er alle maaltijden van de dag mee plannen, een boodschappenlijstje (op categorie!) maken en op de planner bijhouden of je wel voldoende gezonde voedingsmiddelen binnenkrijgt. Je download de gratis planner hier.

Nina Hendrick Meal Planner

Ik vind deze maaltijdenplanner van Nina Hendrick zo mooi! De template biedt niet alleen de optie om maaltijden in te plannen voor de week, maar geeft je ook de mogelijkheid om direct een boodschappenlijstje te maken. Je kunt hier de planner downloaden (als jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief).

Live Craft Eat Meal Planner

Deze eenvoudige maaltijdenplanner van Live Craft Eat biedt volop ruimte om jouw maaltijden én boodschappen in de plannen. De meal planner is hier gratis te downloaden.

Green Child Magazine Meal Planner

Op Green Child Magazine vind je deze ontzettend handige planner. Je kunt de planner downloaden met het begin van de week op zondag of op maandag. De planner is hier gratis te downloaden.

2 gedachten over “10 meal planners om gratis te downloaden”

  1. Pingback: Weekmenu Maken Online: Maak Gemakkelijk En Snel Een Gezond Weekmenu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *