agenda

10 dagplanners om gratis te downloaden

Het nieuwe jaar is in volle gang en veel mensen zijn alweer druk aan het werk of aan de studie. Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Ben je al goed op weg of zijn deze een beetje ondergesneeuwd door alle dagelijkse beslommeringen? Om echt aan de slag te gaan met jouw voornemens en plannen is het belangrijk om jouw tijd goed in te plannen en voornemens te concretiseren. Ik vind werken met een dagplanner daarvoor ideaal. Er zijn online talloze gratis planners beschikbaar waarmee je jouw dag tot in de puntjes kunt plannen en zo elke dag een stapje dichterbij jouw gedroomde doelen komt.

Papertrail Design Daily Planner

De daily planner pagina’s van Papertrail Design zijn eenvoudig in ontwerp, maar ontzettend overzichtelijk en voorzien van allerlei handige extra’s. Zo kun je er niet alleen je afspraken en to do’s opschrijven, maar ook bijhouden of je genoeg water hebt gedronken, welke maaltijden je gepland hebt en wat de doelen van de dag zijn. Je kunt de pagina’s voor elk dag van de week hier gratis downloaden.

Making Lemonade Daily Planner

De daily planner van Making Lemonade is overzichtelijk en vrij volledig, net als die van Papertrail Design. Je hebt ruimte voor al jouw plannen en doelen én nog ruimte voor vrije notities en maaltijden. De planner is hier gratis te downloaden.

Buttoned Up Day Planner

Wil je liever jouw dagelijkse plannen van uur tot uur kunnen inplannen? Dan is deze dagplanner van Buttoned Up misschien ideaal voor jou. Je kunt de planner snel via de website van Buttoned Up downloaden, net als heel veel andere gratis printables.

Mrs. Happy Homemaker Daily Planner

Deze kleurrijke dagplanner van Mrs. Happy Homemaker biedt meer dan genoeg ruimte voor alle dagelijkse to do’s, telefoontjes, bezoekjes en afspraken. De planner is hier gratis te downloaden.

Blossom Roses Day Planner

Deze romantische day planner biedt ruimte voor al jouw afspraken, doelen en to do’s, maar biedt ook de mogelijk om de dagelijkse waterinname, maaltijden, work-outs en dankbaarheidsmomenten bij te houden. Je kunt de planner hier gratis downloaden, maar je zult wel je e-mailadres moeten invoeren.

Copper Boom Daily Planner

Hoe mooi is deze dagplanner van Copper Boom!? Ik ben nu eenmaal een sucker voor alles botanisch. Je kunt deze mooie printable gratis downloaden via de website van Copper Boom.

Scattered Squirrel Daily Planner

Op de website van Scattered Squirrel vind je een enorm uitgebreid aanbod aan dagplanners om uit te kiezen. Ik vind deze daily planner met veel ruimte voor eigen to do’s erg mooi, maar er zijn nog veel meer verschillende opties en kleuren. Je kunt de planners allemaal hier vinden en gratis downloaden.

Elle Olive & Co Daily Planner

Deze mooie day planner van Elle Olive & Co is voorzien van alle gemakken. Je kunt er al je plannen en to do’s op bijhouden, maar ook je waterinname, maaltijdplannen en zelfzorgplannen. De planner is hier gratis te downloaden.

Cofene Daily Planner

Deze mooie planner is zowel in kleur als in zwart-wit gratis te downloaden op de Tumblr van Cofene. De planner is voorzien van allerlei handige extra’s én een uitgebreide productiviteitsmeter. Helaas begint het urenoverzicht wel pas om 9 uur ’s ochtends, maar als je geen vroege vogel bent, zou dit geen probleem moeten zijn. De planner is hier gratis te downloaden.

Scattered Squirrel Daily To-Do’s

Nog zo’n mooie planner van Scattered Squirrel die ik eerder in dit overzicht ook al deelde. Deze planner is enorm uitgebreid en vooral ideaal voor mensen met veel afspraken en voornemens op een dag. Je kunt deze planner hier gratis downloaden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *