agenda

10 budget trackers om gratis te downloaden

Nu het nieuwe jaar net is begonnen, zit je vast nog vol met goede voornemens en mooie plannen. De meeste goede voornemens van mensen richten zich doorgaans op gezonder leven, meer tijd doorbrengen met geliefden en de financiële zaken op orde krijgen. Om dit laatste doel te bereiken, is het maken van een budget en het bijhouden van een overzicht essentieel. Gelukkig kun je daar online allerlei handige budget trackers voor vinden. Ik heb de leukste budget trackers verzameld die je gratis kunt downloaden om je te helpen om van 2020 een financieel superjaar te maken!

Printable Crush Budget Tracker

Met deze kleurrijke budget tracker van Printable Crush wordt het opstellen van de financiën gelijk een stuk minder saai. De printables zijn gratis te downloaden via de website van Printable Crush.

Bobbi Printables Expense Tracker

Voor een minimalistisch en helder overzicht van de uitgaven in huis is deze printable van Bobbi Printables een uitkomst. Je kunt de printable hier gratis downloaden.

Clementine Creative Budget Planner

Deze stijlvolle planner van Clementine Creative bevat een overzicht van alle mogelijke maandelijkse uitgaven. Zo kun je handig budgetteren en zicht krijgen op de verwachte en de werkelijke uitgaven. De tracker is hier gratis te downloaden.

A Spectacled Owl Budget Tracker

Op A Spectacled Owl vind je een handig overzicht om de maandelijkse kosten in op te maken. Zo stel je elke maand weer een realistisch budget op. De tracker is hier gratis te downloaden.

Just Bright Ideas Budget Journal

Op Just Bright Ideas vind je niet alleen een budget tracker, maar een heus budget journal om gratis te downloaden. Dit pakket bestaat uit onder andere een jaarlijks en maandelijks overzicht, een overzicht voor de inkomsten en uitgaven en een bespaarplan. Je kunt het pakket hier gratis downloaden.

Moritz Fine Design Expense Tracker

Wil je een heel specifiek overzicht bijhouden van de maandelijkse uitgaven, dan is de expense tracker van Moritz Fine Design een uitkomst. De kleurrijke tracker organiseert de uitgaven per categorie voor extra overzicht. De tracker is hier gratis te downloaden.

The Coupon Project Budget Tracker

Op The Coupon Project vind je een handig pakket met drie verschillende pagina’s voor het bijhouden van het budget. Je hebt een overzicht voor het afbetalen van schulden, een uitgaven- en inkomstentracker en een handig overzicht voor het maandelijkse budget. Deze pagina’s zijn allemaal gratis af te drukken via The Coupon Project.

Home Printables Budget Binder

Wil je de financiën dit jaar eens goed aanpakken, dan kun je met de budget binder van Home Printables echt alle kanten op. Het pakket heeft talloze pagina’s om uit te kiezen, waaronder pagina’s voor het stellen van financiële doelen, een uitgaven- en inkomstenpagina, een pagina om openstaande schulden bij te houden en mooie covers voor dit pakket. Je kunt het pakket gratis downloaden via de website van Home Printables, nadat jij je hebt ingeschreven voor de gratis nieuwsbrief.

Home Made Our Way Budget Sheets

Op het blog Home Made Our Way vind je een flink pakket aan gratis printables voor jouw ultieme budgetoverzicht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit pagina’s voor het bijhouden van het afbetalen van de studieschuld, een jaaroverzicht van de financiën, een overzicht van de rekeningen en een overzicht van de financiële doelen. Je zult je wel even in moeten schrijven voor de gratis nieuwsbrief, maar daarna kun je de printables hier gratis downloaden.

Mom Envy Spending Log

Wil je een beter overzicht krijgen op je uitgaven? Dan is deze eenvoudige spending log van Mom Envy een uitkomst. Ze heeft meer printables in haar aanbod, maar deze is verreweg het handigst. Om de gratis printable te ontvangen, zul jij je wel eerst moeten aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *