Yoga with Adriene Home Challenge

Persoonlijke groei komt niet uit de lucht vallen. Dat weet ik zelf als de beste. Om als persoon te veranderen is actie nodig en een verlangen naar die verandering. Je moet af en toe buiten je eigen comfortzone treden, nieuwe dingen proberen en vooral heel nieuwsgierig zijn naar jezelf, anderen en de wereld om je heen. Maar dan gebeuren ook de mooiste dingen! Je ontdekt de schoonheid in simpele dingen, doet nieuwe kennis en vaardigheden op en je ontwikkelt je als persoon. Omdat ik iedereen al dit moois toewens, deel ik elke maand een interessante challenge met jullie. Om jezelf uit te dagen buiten je comfortzone te treden en nieuwe dingen te ontdekken. Deze maand tip ik iedereen om mee te doen aan de Yoga with Adriene Home Challenge.

De voordelen van yoga

yoga

Sinds een aantal jaren is yoga niet meer weg te denken uit het leven van veel mensen. Door middel van yoga creëren mensen een moment rust op de dag en werken ze aan hun gezondheid, soepelheid, mindfulness en ademhaling. Dat kan in groepsverband zijn, bijvoorbeeld bij een sportschool of yogales, of alleen thuis op de mat. Dat is ook de schoonheid van yoga: het kan altijd en overal. Je hebt er alleen een yogamat, wat tijd en relaxte kleding voor nodig. Om aan te tonen hoe goed yoga is voor je en hoe eenvoudig je dit kunt incorporeren in jouw schema, organiseert Adriene Mishler elk jaar een yoga challenge.

Yoga with Adriene Home Challenge

yoga

Elk jaar organiseert Adriene Mishler, bekend van haar website en YouTube-kanaal Yoga with Adriene, een nieuwjaarschallenge. Ze wil hiermee samen met haar volgers een mindful, fit en ontspannen nieuw jaar inluiden. Aan de hand van dagelijks nieuwe yogavideo’s (her)ontdek je de voordelen van yoga en wat yoga voor jouw gezondheid en welzijn kan betekenen. Haar nieuwste januari challenge, Home genaamd, is een reis op zoek naar jezelf en naar rust in huis en in je hoofd. Het doel van de challenges van Adriene is altijd om haar volgers uit te dagen dagelijks yoga te beoefenen. Juist door dit ritme te introduceren, geniet je van alle voordelen die yoga je kan bieden. De challenge is geschikt voor iedereen, of je nu een geoefend yogi bent of net begint met yoga. Het zal de eerste sessies even aftasten zijn, maar geloof me, al snel heb je de flow te pakken. Ik heb al een aantal jaren meegedaan met 30 Days of Yoga van Yoga with Adriene en het is een absolute aanrader.

Meedoen?

yoga

Wil jij in januari ook meedoen met de Home Challenge van Adriene Mishler? Schrijf je dan gratis in via de website van Yoga with Adriene. Je ontvangt dan elke dan van de challenge een e-mail met instructies en een handige kalender die je kunt downloaden. Ik wens je alvast een fit en mindful 2020 toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *