agenda

10 weekplanners om gratis te downloaden

Heb jij al spannende nieuwe plannen gemaakt voor in het nieuwe jaar? Of heb je al besloten waar je aan wilt gaan werken? Misschien wil je voortaan meer rust nemen of juist meer gaan bewegen. Of misschien wil je juist meer tijd inplannen voor vrienden en familie of nu eindelijk eens beginnen aan die droom. Het behalen van doelen en volhouden van goede voornemens valt of staat met een goede planning. Hier kun je natuurlijk een (digitale) agenda voor gebruiken, maar er zijn ook online talloze gratis planners beschikbaar die je eenvoudig kunt uitprinten en kunt gebruiken. Zo kun je zelf een agenda maken en printen. Zo houd je overzicht en worden jouw doelen een stuk makkelijker vol te houden. Deze mooie weekplanners helpen je in elk geval zeker op weg.

Minimalist Weekly Planner

Houd je van een minimalistisch design dan is deze weekplanner van Bobbi Printables de juiste keuze voor jou. De printable is beschikbaar in twee varianten: één met de start van de week op zondag en één op maandag. De weekplanner is hier gratis te downloaden.

Portrait Weekly Planner

De weekly planner van Temploola is verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren en eenvoudig van design. Ik vind deze mintkleurige planner erg mooi, maar de planner is ook te downloaden in roze, paars, blauw, geel en turquoise. Je download de printable snel en gratis hier.

Peachy Weekly Planner

Deze vrolijke peachy planner is ontworpen door Studio Anna Jirina. De vormgeving is ontzettend vrolijk én de planner biedt ruimte voor het stellen van doelen, het maken van aantekeningen en het noteren van de blijmakers van elke week. Helaas heb je op de planner enkel ruimte om afspraken en doelen te noteren voor de doordeweekse dagen, maar als je de weekenden vooral gebruikt om te relaxen, zou dat geen probleem moeten zijn. De planner is gratis te downloaden via de website van Studio Anna Jirina, nadat jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Clementine Creative Weekly Planner

Deze prachtige weekly planner is ontworpen door Clementine Creative en biedt alles wat je nodig hebt voor een goed weekoverzicht. De printable is hier gratis te downloaden.

Papertrail Design Weekly Planner

Deze overzichtelijke en simpele printable van Papertrail Design is ideaal voor het plannen van de week en alle to do’s. Je kunt de weekplanner gratis downloaden op de website van Papertrail Design.

Woo! Weekly Planner

Deze vrolijke weekplanner is te downloaden in de kleuren roze, blauw, oranje en groen en is afkomstig van Woo! Jr. De printable is bedoeld voor kinderen, maar natuurlijk ook heel geschikt voor volwassenen. De planner is hier gratis te printen in alle kleuren.

Making Lemonade Weekly Planner

Deze prachtige weekplanner van Making Lemonade komt in een heel pakket met handige planners. De weekplanner is ontzettend compleet én overzichtelijk. Je kunt de printable hier gratis ontvangen, nadat je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Saturday Gift Weekly Planner

Deze mooie weekplanner van Saturday Gift is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en ontzettend compleet met ruimte voor plannen, doelen en zelfs maaltijden. De printables zijn gratis te downloaden op de website van Saturday Gift. Hiervoor zul jij je wel moeten aanmelden voor de gratis nieuwsbrief, maar dan krijg je ook toegang tot de printable library met nog veel meer leuke freebies.

Lemons & Lattes Weekly Planner

Deze kleurrijke doch eenvoudige weekplanner is afkomstig van Lemons & Lattes. Geen poespas hier, maar gewoon een ruim overzicht voor alle plannen en doelen van de week. Je kunt de planner dowloaden met het weekbegin op zondag of op maandag. Je download de gratis printable hier, met of zonder lijnen.

Missylisha Weekly Planner

Deze ontzettend uitgebreide weekplanner is afkomstig van Missylisha. De planner biedt ruimte voor alle afspraken en doelen van de week, maar ook het boodschappenlijstje, de maaltijden, de dagelijkse gewoontes én je waterinname. De planner is hier te downloaden in drie verschillende kleuren.

3 gedachten over “10 weekplanners om gratis te downloaden”

  1. Wat fijn dat je dit op een rijtje zet! Hier word ik echt heel enthousiast van!

    De planner van Woo! vind ik de allerleukste <3 Leuk dat er telkens een positive thought op mag 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *