duurzaamheid

150 tips voor een duurzamer leven

Zo door de jaren heen heb ik al flink wat tips gedeeld om duurzamer te leven. Ik geef tips om te verduurzamen in huis, duurzamer boodschappen te doen, minder afval te creëren en duurzaamheid mee te geven in de opvoeding. Natuurlijk zijn al deze tips nog terug te vinden op mijn blog, maar ik vond het de hoogste tijd om al deze tips eens te bundelen. Je zou kunnen zeggen dat ik nagenoeg alle tips die ik ooit heb gegeven op mijn blog in dit overzicht heb verwerkt, inclusief handige links naar artikelen met meer informatie. Zo heb je een mooi overzicht van alle dingen die je als individu of als gezin kunt doen om het leven eenvoudig te verduurzamen. Hopelijk kan ik je hiermee inspireren tot mooie groene voornemens voor het nieuwe jaar.

Wonen

planten

Tuinieren

Verzorging

badkamer

Eten en drinken

koken

Administratie

laptop

Winkelen

katoenen tas

Spullen

smartphone

Kleding

kleding

Opvoeden

kamerplanten

Schoonmaken

zeep

Op kantoor/school

kantoor

Reizen

Feestdagen

kerst

2 gedachten over “150 tips voor een duurzamer leven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *