agenda

10 mood trackers om gratis te downloaden

Heb jij al spannende nieuwe plannen gemaakt voor in het nieuwe jaar? Of heb je al besloten waar je aan wilt gaan werken? Misschien wil je voortaan meer rust nemen of juist meer gaan bewegen. Vergeet ook vooral niet om voldoende water te drinken op een dag en 2 stuks fruit te eten. Maar sta ook vooral eens wat vaker stil bij je eigen welzijn. Hoe voel jij je elke dag? En is hier een patroon in te ontdekken? Om jouw stemming van dag tot dag bij te kunnen houden, zijn mood trackers onmisbaar. Een mood tracker kun je zelf maken, bijvoorbeeld in een bullet journal, of via een handige app gebruiken, maar wist je al dat er ook heel veel mooie mood trackers online te vinden zijn? Hiermee krijg je een prachtig inzicht in jouw stemming en wellicht kom je wel tot heel nieuwe inzichten. Deze mooie mood tracker printables helpen je in elk geval zeker op weg.

Make Breaks Bunting Mood Tracker

Deze feestelijke mood tracker van Make Breaks is absoluut een feestje om dagelijks in te vullen en is voor elke maand te gebruiken. De printable is gratis te downloaden via de website van Make Breaks.

The Petite Planner Avocado Mood Tracker

Een echte millenial houdt natuurlijk zijn of haar dagelijkse stemming bij op een avocado-themed mood tracker, nietwaar? De tracker is hier gratis en snel te downloaden.

Compass and Ink Mood Tracker

Als je meer van geometrische vormen houdt, dan is deze minimalistische mood tracker van Compass and Ink voor jou! Je kunt de tracker gratis downloaden, nadat je bent ingeschreven voor de gratis nieuwsbrief (waar jij je natuurlijk ook direct weer voor kunt uitschrijven).

Inside Out Yearly Mood Tracker

Als jij liever gebruik maakt van een jaarlijkse tracker, dan is deze mood tracker met het Inside Out thema ideaal. Je kunt de tracker gratis downloaden op 365 Days of Journaling.

Space and Quiet Mood Tracker

Deze tracker van Space and Quiet is een mood en gratitude tracker inéén. Je kunt deze template, in diverse formaten, gratis downloaden op de website van Space and Quiet. De templates zijn te vinden in de Planner Lovers Resource Library op de website.

Keri Houchin Mood Tracker

Op de website van Keri Hoochin kun je deze mooie mood tracker gratis downloaden. Ze heeft zowel een maandelijkse als een jaarlijkse mood tracker beschikbaar. De tracker is hier gratis te downloaden.

Holiday Lights Mood Tracker

Ben je in de stemming voor een wat meer feestelijke maandelijkse mood tracker? Dan is de holiday lights mood tracker van 365 Days of Journaling een aanrader. De template is hier gratis te downloaden.

December Mood Tracker

Op Make Breaks vind je voor elke maand van het jaar wel een leuke mood tracker op thema. In december staat alles in het teken van kerst, maar er is nog zoveel meer leuks te vinden op haar blog. De december mood tracker is hier gratis te downloaden.

Sascha de Graaf Mood Tracker

Op de website van Sascha de Graaf staat elke maand weer een nieuw pakket klaar met gratis printables voor jouw bullet journal. Door je gratis aan te melden, ontvang je toegang tot de freebies pagina en kun je al dit leuks downloaden. Kijk snel hier voor een blik op al dat leuks.

Bunnies Mood Tracker

Ik vind deze mood tracker van Mom Envy zó leuk! Je kunt zowel de ingetekende konijntjes als een template met zelf vorm te geven konijntjes gratis downloaden op haar pagina. Daarvoor zul je je wel eerst moeten aanmelden voor haar nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *