agenda

10 habit trackers om gratis te downloaden

Heb jij al spannende nieuwe plannen gemaakt voor in het nieuwe jaar? Of heb je al besloten waar je aan wilt gaan werken? Misschien wil je voortaan meer rust nemen of juist meer gaan bewegen. Vergeet ook vooral niet om voldoende water te drinken op een dag en 2 stuks fruit te eten. Om al jouw mooie plannen en goede gewoontes bij te kunnen houden, zijn habit trackers onmisbaar. Een habit tracker kun je zelf maken of via een handige app gebruiken, maar wist je al dat er ook heel veel mooie habit trackers online te vinden zijn? Maak in het nieuwe jaar een vliegende start met jouw goede voornemens, prachtige nieuwe plannen én de beste gratis habit tracker printables om je op weg te helpen met jouw plannen en voornemens.

Morning Motivated Mom Habit Tracker

Op het blog Morning Motivated Mom vind je een overzichtelijke habit tracker die je elke maand van het jaar kunt gebruiken. In het artikel vind je tevens enkele slimme tips voor nieuwe positieve gewoontes die je aan jouw tracker zou kunnen toevoegen. De gratis printable is hier te downloaden.

The Petite Planner Habit Tracker

Ik vind deze habit tracker van The Petite Planner zó leuk. Ze heeft diverse designs waarmee je een maand lang diverse gewoontes kunt tracken en ze zijn allemaal gratis verkrijgbaar via haar website.

Make Breaks Mandala Habit Tracker

Deze mooie mandala habit tracker van Make Breaks geeft je de mogelijkheid om tot 6 goede gewoontes bij te houden. De tracker is ongedateerd dus voor elke maand te gebruiken. Je kunt de habit tracker hier gratis downloaden.

Make Breaks Floral Habit Tracker

Deze prachtige habit tracker is ook van Make Breaks en ook op deze variant kun je 6 goede gewoontes bijhouden. De tracker is gratis hier te downloaden.

Moritz Fine Design Habit Tracker

Deze fijne kleurrijke habit tracker van Moritz Fine Design is ideaal voor een maandelijks overzicht van hoe het gaat met jouw nieuwe gewoontes. De tracker is gratis te downloaden via deze pagina, na inschrijving voor de nieuwsbrief. Na het ontvangen van de e-mail kun jij je natuurlijk altijd direct weer uitschrijven zodat je niet overladen wordt met ongewenste e-mails.

BobbiPrintables Yearly Habit Tracker

Wil je jouw nieuwe gewoontes graag bijhouden in een jaaroverzicht? Dan kan dat eenvoudig met de leuke printables van BobbiPrintables. Eén pagina biedt de ruimte voor het bijhouden van één gewoonte gedurende een heel jaar. De pagina is hier gratis te downloaden.

Seed Successful You Lemon Habit Tracker

Deze vrolijker habit tracker van Seed Successful You is eenvoudig te downloaden en biedt ruimte voor maar liefst 9 goede gewoontes. De tracker is hier eenvoudig en snel te downloaden als PDF.

Seed Successful You Flower Habit Tracker

Een nadeel van de lemon habit tracker van Seed Successful You is dat deze maar een overzicht biedt voor 30 dagen. Gelukkig kun je voor die maanden met 31 dagen de flower habit tracker gebruiken. Deze is net zo eenvoudig te downloaden via dezelfde pagina.

Clementine Creative Habit Tracker

De gratis printable habit tracker van Clementine Creative is eenvoudig in ontwerp, maar erg functioneel. Voor mensen die ervan houden om hun voortgang in pixels bij te houden, is de tracker ideaal. De habit tracker is hier voor zowel voor A4 als A5 gratis te downloaden.

Doaa Monthly Habit Tracker

Voor een eenvoudige maandelijkse habit tracker zit je bij Doaa goed. De tracker is gratis te downloaden als A5 of A4 zodat het in elke agenda of ringband past. Je download de gratis printable hier nadat je je hebt ingeschreven voor de gratis nieuwsbrief.

4 gedachten over “10 habit trackers om gratis te downloaden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *