goed nieuws

25 kleine dingen die jij elke dag kunt doen om het verschil te maken voor een betere wereld

De wereld is in crisis. We leven allemaal ons dagelijks leven en proberen zoveel mogelijk te doen alsof er niets aan de hand is, maar we kunnen niet ontkennen dat er achter de schermen flink wat problemen gaande zijn. Onze oceanen zijn vervuild met minuscule plasticdeeltjes, het klimaat warmt in rap tempo op met alle gevolgen van dien, de grootste politieke macht in de wereld wordt geleid door een idioot en de nazi’s zijn terug. Genoeg om moedeloos van te worden. En toch is dat juist wat we niet moeten doen. Als we niet tevreden zijn met deze stand van zaken is het aan ons allemaal om hier iets aan te doen. En alle kleine beetjes helpen hierbij. Ga dus niet bij de pakken neerzitten, maar neem het heft in eigen handen. Zet je iedere dag weer in voor een mooiere en gezondere wereld door slechts kleine persoonlijke acties. Ik inspireer je vandaag graag door een heleboel kleine acties te tippen waarmee je elke dag actief bijdraagt aan een betere wereld. Kies slechts één actie per dag of maak een aantal van deze acties onderdeel van je vaste routine; alle beetjes helpen. Het zijn de kleine dingen die uiteindelijk het verschil maken en je stuurt in elk geval een heleboel positiviteit de wereld in.

positiviteit


There are no comments

Add yours