Kobo Plus

Nu online: het ‘365 Days of Less Waste’ e-book

In april 2018 startte ik op mijn blog en mijn social mediakanalen met de 365 Days of Less Waste challenge. Met deze challenge wilde ik mijzelf en de lezers van Awkward Duckling inspireren tot een duurzamer leven. Een jaar lang deelde ik elke dag een eenvoudige tip waarmee je met minimale moeite een stuk duurzamer kon leven. De focus lag daarbij op het verminderen van afval, maar door de tips toe te passen in het dagelijks leven bereik je zoveel meer! Het was een bijzonder jaar waarin de challenge door een heleboel mensen en platformen werd opgepikt. Ik ontving ontzettend leuke reacties en werd ook door jullie weer volop geïnspireerd op duurzaam gebied. Dank daarvoor!

Na de 365 Days of Less Waste challenge

365 days of less waste ebook

Nu de challenge is afgelopen, betekent dat natuurlijk niet dat ik klaar ben met tips delen voor een duurzamer leven. Ik deel nog meerdere keren per week allerlei tips en adviezen voor een duurzaam, bewust en minimalistisch leven op Awkward Duckling. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om jullie ook op andere manieren te inspireren en motiveren. Daarom besloot ik, na het aflopen van de 365 Days of Less Waste challenge, al deze tips, en nog heel veel meer, te bundelen in een e-book!

Het 365 Days of Less Waste e-book

365 days of less waste ebook

In het 365 Days of Less Waste e-book vind je alle tips van de challenge, georganiseerd naar thema. Zo heb je altijd alle praktische tips bij de hand en kun je eenvoudig iets opzoeken. Ik merkte dat er tijdens de challenge veel behoefte was aan aanvullende tips, recepten en verdiepende informatie. Daarom heb ik alle 365 tips in het e-book voorzien van aanvullende informatie. Het e-book staat dus vol met links naar handige recepten, verdiepende informatie en heel veel praktische tips! Tevens vind je in het e-book voor elk thema een pagina vol met bonus tips. Je krijgt tips voor het vieren van een zero waste feestje, je ontdekt hoe je jouw favoriete badkamerproducten kunt vervangen met een duurzamer alternatief en je krijgt een handig overzicht met online en offline adressen van zero waste winkels. Handig!

Bestellen?

365 days of less waste ebook

Het beste nieuws moet nog komen. Je kunt het 365 Days of Less Waste e-book namelijk helemaal gratis ontvangen! Het e-book is te koop in mijn webshop voor € 7,50. Maar als jij je inschrijft voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van Awkward Duckling ontvang je de hele maand juni een kortingscode waarmee je het e-book gratis kunt bestellen! En daarbij ontvang je dus voortaan elke twee weken een update van Awkward Duckling in jouw e-mail inbox en hoef je dus nooit meer een blogpost te missen. Een win-win dus! Het e-book is te bestellen via de webshop van Awkward Duckling. Ik wens jullie alvast heel veel leesplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *