Eenvoudig Leven Agenda

Eenvoudig Leven Agenda 2019

Vinden jullie ook niet dat dit jaar echt voorbij is gevlogen? Ik heb het idee dat ik nog helemaal niet klaar ben met alles wat ik had willen doen dit jaar en over minder dan drie maanden is het alweer 2019. Ik begin dus voorzichtig aan al ideeën te verzinnen en plannen te maken voor het nieuwe jaar. Om deze nieuwe plannen vast te leggen, prioriteiten te stellen en doelen te halen, zal ik gebruik gaan maken van de Eenvoudig Leven Agenda in 2019. Deze agenda is gemaakt door Nynke Valk en helpt iedereen om helder te krijgen wat er nu écht belangrijk is in het leven en hoe je dit ook daadwerkelijk een prioriteit kunt maken.

Eenvoudig Leven Agenda

De Eenvoudig Leven Agenda is dé ideale agenda voor iedereen die in 2019 de focus wil verschuiven naar wat echt belangrijk is in het leven en echt resultaat wil boeken. Natuurlijk is de agenda te gebruiken als planner, maar de agenda biedt nog veel meer. Zo kun je diverse thema’s voor jezelf opstellen waar je jezelf in wilt ontwikkelen. Elke week kun je binnen deze thema’s doelen stellen voor jezelf en op de evaluatie pagina’s kun je wekelijks reflecteren op jouw doelen en acties. Zo kun je actief aan de slag met de doelen en acties die je voor jezelf hebt opgesteld.

Eenvoudig Leven Agenda

Maar hoe bepaal je nu wat er voor jou werkelijk belangrijk is en welke doelen je wilt stellen? Daar biedt de agenda ook uitkomst bij. Je vindt namelijk in de Eenvoudig Leven Agenda ook veel informatie over doelen stellen en jouw missie vormgeven. Door de agenda heen vind je inspirerende pagina’s met informatie over bijvoorbeeld het Eenvoudig Leven Model, het Pareto-principe, de kracht van meditatie en de kaizen methode. Stuk voor stuk methodes en wijze lessen om meer bezig te zijn met de belangrijke dingen in het leven.

Eenvoudig Leven Agenda

De Eenvoudig Leven Agenda 2019 is nu bij alle online boekhandels verkrijgbaar en onder andere te bestellen via Boekenroute voor € 16,95. Wil je meer weten over de auteur Nynke Valk en haar methode? Breng dan eens een bezoek aan haar website De Heldere Spiegel.

Deze review is geschreven naar aanleiding van een product dat naar mij is toegestuurd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer. 

3 gedachten over “Eenvoudig Leven Agenda 2019”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *