Zandfoort aan de Eem

Zandfoort aan de Eem in Amersfoort

Nu het zonnetje zich weer vaker laat zien, begint het bij ons allemaal flink te kriebelen. We verlangen naar rust; we willen de schoenen uitschoppen en ergens op een zonnig terrasje plaatsnemen met een cocktail en even helemaal niets meer moeten doen. Gelukkig hoef je hiervoor helemaal niet naar het buitenland, ook in eigen land zijn er van die plekjes waar je even helemaal tot rust komt en je op vakantie waant. Eén van die plekken is zonder twijfel Zandfoort aan de Eem in Amersfoort. Deze hotspot is een stadsstrand, eventlocatie, restaurant en bar inéén op een wel heel onwaarschijnlijke locatie, namelijk middenin Amersfoort aan de Eemhaven.

Zandfoort aan de Eem

Bij Zandfoort aan de Eem laat je al je zorgen achter je vanaf het moment dat je voeten het zand raken. Uit met de schoenen, zonnebril op en genieten van deze heerlijke plek, het gezellige terras en alle bedrijvigheid om je heen. Het stadsstrand is gecreëerd met een heus zandstrand, gezellige tafels en zithoekjes, een speeltuin voor de kinderen en natuurlijk ook de gelegenheid om bij iets minder weer binnen in het restaurant plaats te nemen. Ook binnen is ontzettend gezellig ingericht, maar als het even kan neem je natuurlijk plaats op het stadsstrand met de voeten in het zand en de zon op je gezicht.

Zandfoort aan de Eem

De hotspot is van alle markten thuis. Zo kun je hier heerlijk een dagje vertoeven met de kinderen, maar je kunt hier ook uitstekend borrelen en eten. Bij Zandfoort aan de Eem kun je terecht voor een lunch, diner, buffet, barbecue, maar natuurlijk ook voor een borrel met een klein hapje erbij. De eigenaar legt een sterke nadruk op de beleving van eten en samen koken en eten en vindt niets leuker dan dat zijn gasten samen koken. De barbecue is daar natuurlijk al een uitgelezen gelegenheid voor, maar hij heeft bij Zandfoort aan de Eem ook de heksenketel geïntroduceerd. De heksenketel is een ketel boven een vuurtje waar je samen met een gezelschap je eigen maaltijd in bereidt. Je kunt ervoor kiezen om samen een maaltijdsoep te maken, maar ook een Zuid-Afrikaanse stoofpot of een Hongaarse goulash. De heksenketel is op reservering beschikbaar.

Zandfoort aan de Eem

Naast een fijne plek om te borrelen en te eten, is Zandfoort aan de Eem ook een fijne plek voor het organiseren van jouw eigen event, zoals een bruiloft of receptie, of om één van de vele activiteiten te bezoeken die Zandfoort aan de Eem zelf organiseert. De agenda staat wekelijks vol met leuke feesten en activiteiten. Zo kun je hier deelnemen aan een gezellige pubquiz, de heupen losgooien tijdens de salsa avond, een bezoek brengen aan de Ouwe Lulle Disco of creatief bezig zijn tijdens de Paintbar. Er is echt van alles te doen voor jong en oud!

Zandfoort aan de Eem

Zandfoort aan de Eem is gevestigd aan de Eemlaan 100 in De Nieuwe Stad van Amersfoort. De locatie is elke maandag en dinsdag gesloten, maar van woensdag tot en met zondag geopend tot in de late uurtjes. Voor meer informatie over deze leuke hotspot of om een blik te werpen op de diverse menu’s en de agenda kun je een bezoek brengen aan de website van Zandfoort aan de Eem.

Ook leuk in Amersfoort:There are no comments

Add yours