kledingbibliotheek

365 Days of Less Waste tips voor de garderobe

Ik nodig jullie allemaal uit om mee te doen met de 365 Days of Less Waste Challenge! Elke dag deel ik een handige tip om jouw afval in huis, op het werk en onderweg te verminderen. Volg Awkward Duckling via Pinterest, Facebook of Instagram om de dagelijkse tips zeker niet te missen, maar ook op mijn blog zal ik alle tips natuurlijk delen. Je kunt alle tips op categorie terugvinden in de artikelen van de 365 Days of Less Waste challenge. Deel jouw ervaringen en natuurlijk jouw eigen tips op social media met #365daysoflesswaste. Ik ben benieuwd naar jullie tips en ervaringen!

#4 Buy second-hand

#4 buy second-hand

Je zou haast vergeten door alle winkels in het straatbeeld dat we echt niet altijd alles nieuw hoeven te kopen. Er zijn een heleboel leuke kringloopwinkels en vintagewinkels waar je de leukste outfits en accessoires kunt vinden en ook online zijn er talloze platformen en lokale Facebookgroepen waar je spullen van iemand anders kunt overnemen voor slechts een fractie van de nieuwprijs. Marktplaats is natuurlijk heel bekend, maar ken je deze alternatieven voor Marktplaats al? Door meer tweedehands te kopen ben je heel duurzaam bezig. Er zijn namelijk geen nieuwe grondstoffen voor de productie nodig en de producten zijn vaak ook nog eens onverpakt. Dat is dubbele duurzame winst!

Wil je graag meer 365 Days of Less Waste tips? Lees dan ook zeker onderstaande artikelen:There are no comments

Add yours

CommentLuv badge