minimaliseren kinderen

365 Days of Less Waste tips voor baby en kind

Ik nodig jullie allemaal uit om mee te doen met de 365 Days of Less Waste Challenge! Elke dag deel ik een handige tip om jouw afval in huis, op het werk en onderweg te verminderen. Volg Awkward Duckling via Pinterest, Facebook of Instagram om de dagelijkse tips zeker niet te missen, maar ook op mijn blog zal ik alle tips natuurlijk delen. Je kunt alle tips op categorie terugvinden in de artikelen van de 365 Days of Less Waste challenge. Deel jouw ervaringen en natuurlijk jouw eigen tips op social media met #365daysoflesswaste. Ik ben benieuwd naar jullie tips en ervaringen!

#35 Use cloth diapers

#35 use cloth diapers

Dit is zo’n tip waar ik zelf ook mee worstel. Vanaf het moment dat jouw baby is geboren, produceer je als gezin zoveel meer afval! Er gaan wat luiers doorheen op een dag en dit alles creëert heel veel afval. Verreweg de meest duurzame optie is om de overstap te maken naar katoenen luiers. Die zijn allang niet meer zo onhandig als veel mensen denken. Er zijn allerlei hippe modellen en diverse soorten op de markt. Je spaart er veel afval mee uit en het is ook voor de babyhuid de gezondere keuze.

Wil je graag meer 365 Days of Less Waste tips? Lees dan ook zeker onderstaande artikelen:There are no comments

Add yours

CommentLuv badge