VeggieWorld 2018

Op 10 en 11 maart is het weer zover: dan kunnen alle vegetariërs en vegans van Nederland hun hart ophalen tijdens een bezoek aan VeggieWorld! VeggieWorld is de grootste beurs voor vegetarisme en veganisme en bezoekers kunnen hier genieten van een heleboel plantaardige lekkernijen en kennismaken met leuke merken, bedrijven en diensten die helemaal aansluiten bij hun leefstijl. Het evenement vindt twee keer paar jaar plaats in Nederland en biedt in maart maar liefst twee dagen lang volop inspiratie en gezelligheid in de Jaarbeurs in Utrecht.

VeggieWorld

VeggieWorld is een van oorsprong Duits event dat in diverse Duitse steden werd georganiseerd, maar de laatste jaren flink is gegroeid. De laatste jaren wordt VeggieWorld ook georganiseerd in Lissabon, Parijs, Lyon, Warschau, Brussel, Zürich en Utrecht. Het is gek om te bedenken dat de allereerste editie van deze beurs in 2011 werd georganiseerd en dat de beurs nu is uitgegroeid tot de grootste beurs voor een vegan lifestyle. In Duitsland heeft de beurs jaarlijks ruim 600 kramen en meer dan 70.000 bezoekers en de laatste editie in Utrecht bestond uit meer dan 100 standhouders en meer dan 7.500 bezoekers.

VeggieWorld

De aankomende editie kun je natuurlijk weer diverse lezingen en workshops bijwonen. Op het live programma staan onder andere plant-powered fitness icoon Jon Venus, vegan Mount Everest beklimmer Atanas Skatov, Esther Ouwehand en Lisette Kreischer. Tevens kun je gratis deelnemen aan diverse kookdemo’s en yogaworkshops en vindt tijdens het evenement het slotevent van de Nationale Week Zonder Vlees plaats. Op de beurs zullen ook weer veel stands te bezoeken zijn van mooie vegan merken en producten. Zo kun je hier onder andere kennismaken met de producten van Vegamix, Charly’s All is Fair, Veggie Deli, Heavenly Cupcakes, De Hobbit, Sharp Sharp, Maza, TerraSana, Vandebron en Wheaty.

VeggieWorld

VeggieWorld is op zaterdag 10 maart en zondag 11 maart te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt vooraf een kaartje voor de beurs kopen voor € 8,-, aan de deur betaal je € 10,- per persoon. ProVeg leden betalen slechts € 5,- per kaartje en kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding. Voor meer informatie over het event kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van VeggieWorld 2018.

Bron foto’s: http://veggieworld.de/nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *