Moderne Hippiemarkt

Moderne Hippie Markt

Aankomend weekend is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Moderne Hippie Markt. Deze bijzondere markt is het initiatief van Zoë van het populaire blog Moderne Hippies. Ze organiseerde de markt jaren geleden vrij regelmatig, maar besloot toen een pauze te nemen en zich te focussen op haar andere passies. Na een periode van afwezigheid is de markt echter weer helemaal terug en wordt deze georganiseerd door Kameleon Concepts! De eerstvolgende editie van de Moderne Hippie Markt vindt aankomend weekend plaats.

Moderne Hippiemarkt

Tijdens een bezoek aan de Moderne Hippie Markt kun je winkelen bij diverse leuke stands met allerlei mooie, duurzame en eerlijke merken en producten. Natuurlijk heeft de markt een hoog hippie gehalte en kunnen liefhebbers van deze stijl hun hart ophalen bij de vele vintage kledingkramen en verkopers van mooie accessoires. Deze editie kun je onder andere een bezoek brengen aan de stands van C for Classy, My Lovely Little Soap, Nourished Nederland, Het Zeeplokaal, Talking Prints, Boula, Vagabunda Es Vedra en Kenko. Naast winkelen, kun je op de markt vaak ook nog heerlijk eten bij één van de aanwezige stands of deelnemen aan andere activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld deze editie bij De Handcoach terecht voor een handanalyse om alles te ontdekken over jouw talenten. De sfeer tijdens deze markten is altijd ontzettend goed en deze events zijn een leuke gelegenheid om kennis te maken met mooie nieuwe merken en winkels. Een echte aanrader dus!

Moderne Hippiemarkt

De Moderne Hippie Markt vindt plaats op zondag 25 maart van 12.00 uur tot 18.00 uur bij de WesterUnie aan het Klönneplein 4-6 in Amsterdam. De entree bedraagt € 2,50 voor volwassenen, kinderen mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie over de markt en de kramen die op de markt aanwezig zullen zijn, kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de Moderne Hippie Markt.

Bron foto’s: Moderne Hippies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *