Amsterdam BLEND Market

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt

Op zaterdag 10 maart is het weer de hoogste tijd voor de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt: een gezellige markt op het Timorplein in Amsterdam waar iedereen welkom is. Deze markt is het grootste freecycle en ruilevenement van Amsterdam en wordt elk jaar georganiseerd in Amsterdam. Ben je op zoek naar gratis producten of diensten of heb je zelf iets ontzettend leuks aan te bieden? Dan is de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt the place to be dit weekend!

De Amsterdam BLEND Weggeefmarkt wordt elk jaar georganiseerd door Stichting Amsterdam BLEND Events in samenwerking met Stayokay Amsterdam Zeeburg. Deze organisatie zet zich in voor samenkomen, samen delen en samen doen in Amsterdam en biedt lokaal talent, lokale ondernemers en sociaal betrokken buurtbewoners een podium tijdens hun evenementen. Zij organiseren naast deze jaarlijkse markt namelijk nog meer leuke events in Amsterdam, waaronder de Amsterdam BLEND Market voor lokaal talent en de FoodShare.

Amsterdam BLEND Market

De Weggeefmarkt is een unieke gelegenheid om jouw spullen met anderen te delen en zelf iets leuks voor niets op de kop te tikken. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd door sociale initiatieven en vinden er optredens plaats van lokaal talent. De sfeer is enorm goed en ongedwongen en alles vindt plaats in goed vertrouwen. Natuurlijk lopen er vrijwilligers rond van de organisatie, maar iedereen is welkom om mee te helpen en spullen aan te leveren, te helpen met het opzetten en regelen van het evenement of het verzorgen van hapjes en drankjes of optredens.

De Amsterdam BLEND Weggeefmarkt is op zaterdag 10 maart te bezoeken van 12.00 uur tot 17.00 uur op het Timorplein in Amsterdam-Oost. De entree is helemaal gratis met zelf meegenomen weggeefspullen of je kunt een kleine donatie doen ter plaatse. Wil je graag een bijdrage doen aan de markt, maar kun je zelf niet aanwezig zijn of zijn de spullen te groot of te zwaar om mee te nemen? Maak dan gebruik van de gratis ophaaldienst op 9 maart. Meer informatie over het evenement en de organisatie kun je vinden op de website van Amsterdam BLEND Events. Tijdens deze editie van de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt wordt tevens het Nederlandse platform van Jaspr gelanceerd: een online ruilmarktplaats voor het gratis delen van spullen, diensten en talent. Hierover lees je binnenkort nog veel meer op Awkward Duckling!There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge