poppy to PUMPKIN

Poppy to PUMPKIN: platform voor een duurzame zwangerschap en opvoeding

Als je zwanger bent, vooral als het de eerste keer is, komt er enorm veel op je af. Niet alleen moet je leren omgaan met de diverse zwangerschapskwaaltjes en een veranderend lichaam, je zult ook de nodige voorbereidingen moeten treffen voor de komst van de baby. Als bewuste ouder wil je natuurlijk hierin de meest duurzame keuzes maken en het beste kiezen voor jouw kind, maar zo eenvoudig is dit nog niet. Daarom is het nieuwe platform Poppy to PUMPKIN opgericht. Dit platform helpt iedere (aanstaande) ouder met gerichte tips voor mooie duurzame merken en producten.

poppy to PUMPKIN

Het platform Poppy to PUMPKIN is opgericht door Laura de Jong die je wellicht wel kent van haar blog Laura & James. Zij merkte een groeiende interesse in en behoefte aan informatie over duurzame merken en bedrijven op onder (aanstaande) ouders. Aanstaande ouders hebben namelijk een heleboel belangrijke keuzes en aankopen te maken tijdens die maanden voor de geboorte en na de bevalling en alhoewel veel consumenten aangeven graag voor duurzame producten te willen kiezen, weten veel mensen niet zo goed waar ze deze kunnen vinden. Veel grote ketens hebben slechts een beperkt aanbod aan duurzame merken en alhoewel er steeds meer bedrijven zijn die zich inzetten voor duurzame en natuurlijke producten, zijn deze producten vaak maar bij een select aantal winkels of webwinkels te vinden. Je moet dan natuurlijk maar net weten waar je moet zoeken. Met Poppy to PUMPKIN brengt Laura de Jong al deze mooie groene merken samen op één platform en kunnen (aanstaande) ouders eenvoudig kiezen voor de duurzamere optie. Op basis van de uitgerekende datum ontvang je als fan van het platform een wekelijkse nieuwsbrief met daarin onmisbare informatie over de zwangerschap en de keuzes die je gaat maken. Zo ontvang je dus gratis 40 weken lang tips over het inrichten van een babykamer, biologische voeding, kinderkleding, huidverzorging en nog heel veel meer.

poppy to PUMPKIN

Het platform Poppy to PUMPKIN is nu te bezoeken en als je graag op de hoogte wordt gehouden via de wekelijkse nieuwsbrief kun jij je daar via de website voor inschrijven. Poppy to PUMPKIN is, om de lancering te vieren en een groot publiek kennis te laten maken met het platform, aanwezig op de Negenmaandenbeurs. Hier zullen zij staan met een duurzame babykamer waarbij elk onderdeel een eigen verhaal heeft en daar kun je volop informatie inwinnen over alle mooie duurzame merken die vertegenwoordigd zijn in deze kinderkamer.

Bron foto’s: Poppy to PUMPKINThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge