Foodelicious in Rotterdam

Foodelicious in Rotterdam

Het is alweer een tijd geleden dat ik een bezoek bracht aan Rotterdam. Helaas is het vanaf Deventer toch best een stuk reizen en komen bezoeken aan deze regio toch iets minder vaak voor. Erg jammer, want Rotterdam is in een paar jaar tijd toch één van mijn favoriete steden in Nederland geworden. Er gebeurt zóveel in deze stad en ook op het gebied van duurzaamheid en food is de stad altijd in beweging. Zo vind je in Rotterdam bijvoorbeeld het circulair centrum BlueCity in een oud zwembad, De Markthal en De Groene Passage, een winkelcentrum met maar liefst 8 verschillende duurzame winkels onder één dak. Bij De Groene Passage vind je, naast biologische supermarkt Gimsel en restaurant Spirit, ook Foodelicious: een prachtige winkel met een uitgebreid assortiment aan delicatessen, lokale producten en alles waar het hart van een foodie harder van gaat kloppen.

Foodelicious in Rotterdam

Foodelicious opende in 2007 de deuren aan de Mariniersweg in Rotterdam en is sinds die tijd hét adres voor iedere kenner van lekker eten en liefhebber van lokale producten. Bij Foodelicious vind je een divers assortiment aan food en non-food items en daarmee is het een one-stop shop voor iedereen die graag in de keuken bezig is of op zoek is naar een mooi cadeau voor iemand die houdt van lekker eten. Voor het uitgebreide assortiment reizen de eigenaren van de winkel persoonlijk heel Europa af, op zoek naar producten voor hun winkel.

Foodelicious in Rotterdam

Je kunt bij Foodelicious winkelen voor servies, kookboeken en andere keukenaccessoires, maar wat Foodelicious echt bijzonder maakt is het uitgebreide aanbod aan heerlijke foodproducten. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan oliën, azijn, kaas, chocolade, deegwaren, sauzen, tapas, kruiden en wijn. Bij het samenstellen van dit assortiment wordt extra veel aandacht geschonken aan mooie lokale producten en producten van kleine, ambachtelijke ondernemers uit binnen- en buitenland. Zo verkopen ze hier bijvoorbeeld Rotterdamse port, heerlijke Rotterdamsche Oude kaas (een echte aanrader!), Rotterdamsche confituur, Zeemansboter en Rotterdams bier.

Foodelicious in Rotterdam

Echte kenners van kwalitatief hoogwaardige producten kunnen hier hun hart ophalen. Je kunt hier namelijk kiezen uit heel veel verschillende soorten olijfolie, azijn, zout, thee en ook nog eens een uitgebreide selectie aan chocolade. Het personeel is meer dan bereid om te helpen bij het maken van een keuze uit deze uitgebreide selectie, maar de producten zijn ook te bestellen via de website. De winkel is namelijk ook een groothandel en daarmee leverancier van diverse winkels en horecagelegenheden. Mede hierdoor is het assortiment zo ontzettend uitgebreid en daar profiteer je als bezoeker van de winkel natuurlijk van!

Foodelicious in Rotterdam

Je kunt een bezoek brengen aan de winkel van Foodelicious aan de Mariniersweg 47 in Rotterdam. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Foodelicious om hun uitgebreide assortiment te bekijken, een online bestelling te plaatsen of voor meer informatie over de winkel.

Ook leuk in Rotterdam:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *