Deja Vu in Nijmegen

Déjà Vu in Nijmegen

Ik ben nu al een flink aantal jaar heel veel bezig met duurzaamheid en het bloggen over duurzame ontwikkelingen en zelf zo duurzaam mogelijk leven. Eén van de mooie kanten van deze interesse is dat ik van heel dichtbij mag meemaken hoe de wereld langzaamaan steeds duurzamer wordt. Waar het enkele jaren geleden nog het ‘speelveld’ was van slechts enkele ondernemers, winkels en particulieren, lijkt duurzaamheid nu eindelijk onder de aandacht te zijn van de grote massa. Dit zie je niet alleen terug in de aandacht voor duurzaam leven en ondernemen in de media, maar ook in diverse winkels. Het biologische en plantaardige aanbod in supermarkten is de laatste jaren enorm gegroeid, de aandacht voor verpakkingsarm en verpakkingsvrij winkelen neemt steeds meer toe en ook in ‘reguliere’ winkels vind je steeds meer mooie duurzame merken in de schappen. Zo ook bij Déjà Vu in Nijmegen: een hippe woon- en cadeauwinkel met een enorm uitgebreid assortiment aan meubels, woonaccessoires en cadeau items.

Deja Vu in Nijmegen

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst in Nijmegen was en een bezoek bracht aan Déjà Vu, maar ik kan deze winkel van harte aanbevelen als je een dag gaat winkelen in deze gezellige stad. De winkel van Déjà Vu is geleden in het gezellige centrum van de stad en bestaat uit maar liefst 4 verdiepingen vol woon- en leefinspiratie. De totale oppervlakte van de winkel in zo’n 800 m2 en je kunt hier als interieurliefhebber terecht voor het nieuwste (duurzame) design en de laatste trends  op woongebied, maar ook voor tijdloze klassiekers.

Deja Vu in Nijmegen

Het assortiment van Déjà Vu laat zich niet zo makkelijk in één woord samenvatten. Alhoewel de winkel overwegend gericht is op interieur, kun je hier ook heel goed terecht voor mooie tassen, sieraden en andere accessoires. Bij Déjà Vu vind je in het assortiment veel duurzame producten en merken. Zo winkel je hier bijvoorbeeld voor mooie producten van Dopper, HAY, Zuperzozial, Made Sustained, Freitag en MYOMY. De eerste en tweede verdieping vind je vooral veel mooie interieuraccessoires in allerlei stijlen en kleuren; de overige verdiepingen zijn fijn om doorheen te wandelen om je te laten inspireren op interieurgebied. Hier vind je sfeervol ingerichte kamers in diverse stijlen met producten van bekende en minder bekende ontwerpers.

Deja Vu in Nijmegen

Je kunt een bezoek brengen aan de woonwinkel Déjà Vu aan de Houtstraat 57, middenin het gezellige centrum van Nijmegen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Neem vooral eens een kijkje op de website van Déjà Vu voor een impressie van de winkel en het uitgebreide assortiment.

Ook leuk in Nijmegen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *