SNCKBR

Binnenkort geopend: SNCKBR Utrecht (100% vegan!)

Enige tijd geleden liet ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met SNCKBR: een restaurant waar je kunt genieten van allerlei guilty pleasures in een gezond jasje. SNCKBR opende de deuren van hun eerste restaurant in Amsterdam in 2016 en was direct een enorme hit. Een tweede vestiging in Amsterdam opende al snel de deuren en ook een vestiging in Eindhoven volgde. Het restaurant blijkt echter nog steeds niet uitgegroeid te zijn en zal binnenkort een nieuwe vestiging openen in Utrecht. En goed nieuws voor alle vegans want deze nieuwe vestiging zal een 100% plantaardig menu hebben!

SNCKBR is een ontzettend leuk restaurant waar je de hele dag door terecht kunt voor een maaltijd, snack of drankje. Op het menu staan diverse guilty pleasures, maar dan in een gezondere variant. Zo kun je hier aanschuiven om te genieten van The Dutch Weedburger, een bloemkoolpizza van Magioni of zoete aardappelfriet. Naast deze guilty pleasures vind je op het ontbijtmenu opties als een smoothiebowl, pancakes of overnight oats en op de lunch- en dinerkaart gerechten als de Crazy Pea-Wee salade, The Hummus Superbowl, zucchini spaghetti of gepofte aubergine. In de eerste drie vestigingen was het aanbod aan vegetarische en vegan gerechten al ruim, maar in de nieuwe vestiging zal het gehele menu 100% plantaardig zijn. Qua stijl zal de nieuwe vestiging verder waarschijnlijk veel lijken op wat we al kennen van SNCKBR, maar deze vestiging zal met 110 zitplaatsen direct het grootste vegan restaurant in Europa zijn. Dat is ambitieus!

De verwachting is dat het nieuwe restaurant in maart zal openen. SNCKBR is dan te bezoeken aan het Vredenburg 28 in Utrecht. Het restaurant zal 7 dagen per week geopend zijn voor ontbijt, lunch, diner en een hapje en drankje tussendoor. Voor meer informatie over SNCKBR of om op de hoogte te blijven van deze nieuwe vestiging, kun je een bezoek brengen aan de website van SNCKBR.

Bron foto: SNCKBRThere are 4 comments

Add yours

Post a new comment