Loft

Loft in Arnhem

Natuurlijk kom ik vaak in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht om leuke events bij te wonen, nieuwe hotspots te spotten en fijne (vega) restaurants te bezoeken, maar ik bezoek ook regelmatig andere steden in het land omdat je daar ook ontzettend veel leuke (duurzame) hotspots en restaurants vindt. Eén van de hotspots die ik graag bezoek als ik in Arnhem, Apeldoorn of Zwolle ben is Loft: een prachtige winkel waar liefhebbers van minimalistisch, industrieel en Scandinavisch design hun hart kunnen ophalen.

Loft

De eerste keer dat ik een bezoek bracht aan Loft was in Arnhem. Ik ontdekte Loft in een gezellige kleine winkelstraat in het centrum en de winkel trok direct mijn aandacht door het mooie pand. Eenmaal binnen overtrof de winkel mijn verwachtingen: de winkel is véél ruimer dan je op het eerste gezicht zou denken. Op maar liefst twee verdiepingen kun je hier naar hartenlust winkelen voor interieuritems en meubels, maar ook voor kleding, sieraden, boeken en diverse cadeau items. De winkel is ruim opgesteld en door de vele hoge ramen in het pand baadt de winkel in licht. Door het witte interieur, de industriële vibe en de natuurlijke kleuren van het assortiment straalt de winkel een gevoel van rust uit. Dit past natuurlijk perfect bij het concept en de naam van de winkel; Loft geeft bezoekers zelf ook al een loftgevoel en de artikelen die bij Loft worden verkocht passen helemaal in deze sfeer.

Loft

Het assortiment van Loft wisselt natuurlijk regelmatig en volgt de laatste woon- en modetrends, maar de stijl van Loft is heel herkenbaar en de merken die hier worden verkocht passen daar ook perfect bij. Zo vind je hier in het assortiment bijvoorbeeld de meubels en accessoires van VT Wonen, &Klevering en Sukha, maar ook producten van andere mooie merken die wellicht minder bekend zijn, zoals k’willem, Moments, Muubs en Crisp Sheets. Je kunt hier ook uitstekend shoppen voor kleine en duurzame merken. Zo vind je hier in de winkel bijvoorbeeld de mooie handgemaakte producten van Fabel, gemaakt van gerecyclede en geüpcyclede materialen, of de verzorgingsproducten van Marie Stella Maris, waarmee je bij aankoop investeert in drinkwaterprojecten wereldwijd.

Loft

De foto’s in dit artikel zijn al een tijd geleden gemaakt in de mooie winkel van Loft in Arnhem aan de Weverstraat 39. Daarnaast heeft Loft nog twee andere winkels, namelijk in Zwolle aan het Koningsplein 11 en in Apeldoorn in de Korenpassage 15. Voor actuele openingstijden of meer informatie over deze ontzettend leuke winkel en het assortiment kun je een kijkje nemen op de website van Loft. Wil jij wel eens een nacht doorbrengen op zo’n prachtige Loft locatie? Dan kun je tegenwoordig ook verblijven in het Loft Hotel boven de winkellocatie in Arnhem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *