Alternote in Deventer

Alternote in Deventer

Deventer is met zijn gezellige historische centrum, kleine straatjes en talloze leuke winkels echt een fantastische stad om een dagje te gaan winkelen. Natuurlijk vind je hier de grote ketens, maar als je de kleine straatjes van het centrum weet te vinden kom je de leukste winkeltjes tegen. Zo vind je hier bijvoorbeeld gezellige en bijzondere winkels als De Vrije VogelHoge RamenHoly Cow! en Alternote: een kantoorboekhandel met een fantastische selectie aan stationery, boeken, kaartjes en posters.

Alternote in Deventer

Alternote is gevestigd in de gezellige Kleine Overstraat in Deventer en is één van de vele leuke gespecialiseerde winkels in de kleine winkelstraten van Deventer. De winkel is een kantoorboekhandel, maar het aanbod in de winkel is zoveel meer dan dat. De winkel bestaat uit twee naast elkaar gelegen panden en is daarom erg ruim van opzet en heerlijk om even rustig in rond te wandelen om het uitgebreide assortiment aan boeken, stationery, kaarten en posters te bekijken.

Alternote in Deventer

Alternote is een favoriet adres van mij vanwege het fijne aanbod aan boeken. De winkel heeft een heel leuk assortiment aan kinderboeken: met de mooiste nieuwe boeken, maar ook een uitgebreid aanbod aan boeken van Annie M.G. Schmidt, Nijntje en Dikkie Dik. Daarnaast verkoopt de winkel ook relatief veel kookboeken, en laat ik daar nu net gek op zijn! In dezelfde ruimte van de winkel vind je ook een uitgebreid aanbod aan kaarten. En als ik uitgebreid zeg, bedoel ik ook écht uitgebreid. De winkel heeft namelijk zo’n 80.000 postkaarten in het assortiment! Dit aanbod varieert van verjaardagskaartjes van Fiep Westerdorp tot kaartjes met afbeeldingen van kunstwerken van bekende kunstenaars als Van Gogh, Klimt, Voerman en Van Dokkum.

Alternote in Deventer

In het naastgelegen pand van de winkel vind je een ruime selectie aan stationery en posters. Hier kun je heerlijk rondstruinen op zoek naar mooi briefpapier, de ideale organizer of fijne notitieboekjes. Bij Alternote verkopen ze stationery van bekende merken als Pip Studio, Leuchtturm, Paperblanks, Ciak, Gorjuss, Brepols en natuurlijk Moleskine. Fans van bullet journaling kunnen hier dus hun hart ophalen!

Alternote in Deventer

Je vindt Alternote aan de Kleine Overstraat 30-32 in het centrum van Deventer. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen eens per maand. Voor meer informatie over de winkel of om een kijkje te nemen in het assortiment in de webshop breng je een bezoek aan de website van Alternote.

Ook leuk in Deventer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *