Biogroenten@Home

Zeeheldenmarkt in Den Haag

Elke vrijdag wil ik jullie op Awkward Duckling graag kennis laten maken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de Zeeheldenmarkt in het Zeeheldenkwartier in Den Haag.

De Zeeheldenmarkt wordt elke donderdag georganiseerd in het Zeeheldenkwartier in Den Haag: een populaire wijk met talloze leuke hotspots en een fijne sfeer. Deze hippe wijk staat bekend als multicultureel centrum en heeft een grote diversiteit in bewoners, maar ook in uitstraling en in winkelaanbod. Elke donderdag kun je op de Zeeheldenmarkt winkelen voor lokale en duurzame boodschappen en kennismaken met de unieke sfeer van de wijk.

Biogroenten@Home

Op de Zeeheldenmarkt vind je diverse kramen waar ambachtelijke en duurzame versproducten worden verkocht. Je winkelt hier bijvoorbeeld bij de kraam van Bio-Smaak Willem Quaak voor biologische kaas en zuivel of bij de kraam van Biogroenten@Home voor biologische groente en fruit uit het seizoen. Bij De Notenkoning kun je terecht voor versgebrande noten en zuidvruchten en bij hoenderspecialist Paul de Wit en zonen kun je terecht voor lokaal en duurzaam vlees.

Je kunt de Zeeheldenmarkt elke donderdag van 11.00 uur tot 19.00 uur bezoeken op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Voor meer informatie over deze leuke markt kun je een bezoek brengen aan de website van het Zeeheldenkwartier.

Ook leuk in Den Haag:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/biogroentenathome/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *