Streekmarkt Woerden

Streekmarkt Woerden

Elke vrijdag wil ik jullie op Awkward Duckling graag kennis laten maken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de Streekmarkt Woerden: de oudste wekelijkse streekmarkt van ons land en dé plek in Woerden om elke week jouw verse, lokale en eerlijke boodschappen te doen. Op de markt verzamelen diverse aanbieders uit de regio zich om bezoekers kennis te laten maken met al het lekkers uit de omgeving.

Streekmarkt Woerden

Op de markt kun je onder andere een bezoek brengen aan de kramen van Fruittuin de Ooievaar en Fruitteeltbedrijf Smorenburg voor lokaal fruit. Bij de kraam van De Kweektuin kun je terecht voor biologische groente en fruit en bij de kraam van kaasboerderij Janmaat voor boerenkaas uit de regio. Bakkerij de Leeuw is aanwezig met ambachtelijke broden en heerlijk banket en voor een heerlijk ijsje bezoek je de kraam van IJsboerderij Vernooij. Jams en chutneys worden verkocht bij de kraam van Hoeve Rietveld en bij De Tuinderij op de markt kun je een mooi seizoensgebonden boeket kopen. Tijdens de markt worden er ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals proeverijen, kinderactiviteiten en live entertainment.

Streekmarkt Woerden

De Streekmarkt Woerden is elke zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken op het Kerkplein in het centrum van Woerden. Voor meer informatie over de markt en de aanwezige standhouders kun je een bezoek brengen aan de website van de Streekmarkt Woerden.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/streekmarktwoerden/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *