Op=Op Voordeelshop

5x duurzaam winkelen bij Op=Op Voordeelshop

Steeds meer mensen verdiepen zich in duurzaamheid en willen actieve stappen zetten om hun dagelijks leven te vergroenen. Maar, hoe doen je dat als je een beperkt budget hebt en niet in een stad woont waar je op elke hoek van de straat een hippe conceptstore hebt met duurzame gadgets? Nou, ik kan je vertellen dat duurzaam leven en duurzame producten aanschaffen eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is. Steeds meer grote winkels hebben hun assortiment uitgebreid met handige duurzame producten die voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn. Voor jouw glazen (weck)potten ga je naar de Xenos, zonnepanelen kopen we gewoon bij IKEA, biologisch katoenen hemdjes zijn volop verkrijgbaar bij HEMAen herbruikbare koffiebekers voor onderweg en katoenen tasjes zijn werkelijk waar overal te koop. Om jullie te laten zien dat duurzaam winkelen in elke winkelstraat van Nederland mogelijk is deel ik handige tips voor duurzame producten in de schappen van de meest favoriete winkels van winkelend Nederland. Op deze manier wil ik laten zien dat duurzaam leven helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Vandaag in de schijnwerpers: Op=Op Voordeelshop.

De grote discountketens verschijnen steeds meer in het straatbeeld van bijna elke stad en deze zijn flink in competitie met elkaar. In een willekeurige winkelstraat kun je bijna niet meer om de Action, Big Bazar, Wibra of Op=Op Voordeelshop heen. Natuurlijk zijn deze winkels en al die producten tegen bodemprijzen niet heel erg duurzaam, maar dat betekent niet dat je helemaal niet duurzaam kunt winkelen bij deze ketens. De Op=Op Voordeelshop is bijvoorbeeld een mooi adresje om voor een mooie prijs duurzame cosmetica, verzorgingsproducten en huishoudproducten te kopen. Je moet alleen even weten welke merken in de winkel aansluiten bij een duurzame lifestyle. De winkelketen opende de allereerste winkel in 1997 in Klazienaveen en sinds die tijd is de keten flink uitgebreid. Tegenwoordig vind je in Nederland meer dan 125 winkels van de Op=Op Voordeelshop. Ik tip 5 duurzame producten die je gewoon bij de Op=Op Voordeelshop kunt kopen.

#1 Biologische doucheproducten

Op=Op Voordeelshop

Bij de Op=Op Voordeelshop kun je bijvoorbeeld de producten van Inecto kopen: producten op basis van natuurlijke en veelal biologische oliën die ook nog eens dierproefvrij zijn.

#2 Dierproefvrije huidverzorging

Op=Op Voordeelshop

Bij Op=Op Voordeelshop verkopen ze een heel breed aanbod aan producten van Therme, van body butters tot hele geschenksets. De producten van Therme zijn allemaal dierproefvrij.

#3 Ecologische handzeep

Op=Op Voordeelshop

Alhoewel ik eigenlijk altijd mijn eigen handzeep maak, vond ik het toch heel fijn om te zien dat je bij Op=Op Voordeelshop heel voordelig de handzeep van Klok kunt kopen. De ecologische producten van Klok zijn huidvriendelijk en zonder parfums en kleurstoffen en ook nog eens heel betaalbaar.

#4 Dierproefvrije scheerproducten

Op=Op Voordeelshop

Bij Op=Op Voordeelshop vind je een uitgebreid assortiment aan producten van De Vergulde Hand: een Amsterdamse zeepziederij die al ruim 450 jaar zeepproducten maakt. Tegenwoordig produceert het merk dierproefvrije scheerproducten: van scheerschuim tot aftershave balsem en van scheerkwasten tot scheerzeep.

#5 Schoonmaakazijn

Op=Op Voordeelshop

Met iets eenvoudigs als azijn kun je jouw huis heel goed schoonmaken. Bij Op=Op Voordeelshop verkopen ze schoonmaakazijn in grote verpakkingen.

5x duurzaam winkelen bij de Op=Op Voordeelshop

Nog meer duurzaam winkelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *