Livingstone Coffee bar

Livingstone Coffee Bar in Amersfoort

Sinds ik ben begonnen met bloggen, reis ik heel Nederland door om leuke events te bezoeken en gezellige (duurzame) hotspots te spotten. Ik heb kennis mogen maken met leuke steden als Groningen, Maastricht, Rotterdam en Den Bosch, maar één van mijn nieuwe favoriete steden werd al snel Amersfoort. Deze stad bruist van de creativiteit en innovatie en heeft ook ontzettend veel leuke en duurzame hotspots om dit te bewijzen. Ik kom graag in De Nieuwe Stad vanwege de unieke sfeer en de leuke restaurants en winkels daar, maar ook in het centrum van Amersfoort zijn genoeg leuke hotspots te bezoeken. Eén van deze adresjes is de Livingstone Coffee Bar: een gezellige koffiebar op de Groenmarkt.

Livingstone Coffee bar

Als je het centrum van Amersfoort bezoekt, zul je in de eerste instantie vooral veel grote ketens in de hoofdstraten vinden, zoals bij veel andere steden ook het geval is. Om de écht leuke winkels en restaurants te vinden, zul je toch echt de kleine straten en pleinen moeten bezoeken. Als je onbekend bent met Amersfoort zal het even zoeken zijn, maar als je de Livingstone Coffee Bar eindelijk hebt gevonden, kun je in heerlijke huiskamersfeer genieten van een écht goede kop koffie met iets lekkers.

Livingstone Coffee bar

De Livingstone Coffee Bar is een fijne plek om neer te strijken met een hapje en drankje, maar ook om een spelletje te spelen, aan het werk te gaan of bij te kletsen met vrienden. De koffiebar heeft een gemoedelijke sfeer en veel vintage meubels en groen om zo’n huiskamergevoel te creëren. Je kunt zowel beneden als boven plaatsnemen aan één van de tafeltjes of in één van de gezellige zithoeken.

Livingstone Coffee bar

Natuurlijk kom je hier in de eerste plaats voor een hapje en een drankje. De koffie wordt hier met zorg en aandacht gezet van bonen die met grote zorg zijn geselecteerd en ook de theekaart biedt een aantal heerlijke opties. De menukaart is bescheiden, maar je kunt hier heerlijk ontbijten met cruesli of toast en ‘s middags bijvoorbeeld één van de bijzondere tosti’s van het menu bestellen. Aan de bar kun je vragen wat voor gebak er die dag wordt geserveerd en je zult vast niet teleurgesteld worden. Wij genoten van een heerlijke carrotcake en bananenbrood met bosbessen en dat waren echte aanraders, maar we weten dat het assortiment ieder keer weer anders kan zijn dus laat je vooral verrassen!

Livingstone Coffee bar

Je kunt een bezoek brengen aan de Livingstone Coffee Bar aan de Groenmarkt 11 in Amersfoort. De coffee bar is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. In het festivalseizoen is Livingstone trouwens ook te bezoeken op diverse (food)festivals. Wil je meer weten over deze gezellige hotspot in het centrum van Amersfoort? Bezoek dan zeker ook de Facebookpagina van Livingstone.

Ook leuk in Amersfoort:There are no comments

Add yours