Biologische markt Wageningen

Biologische markt Wageningen

Elke vrijdag wil ik jullie op Awkward Duckling graag kennis laten maken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Wageningen.

Biologische markt Wageningen

Wageningen is een universiteitsstad in Gelderland met een klein, maar gezellig historisch centrum. De biologische markt Wageningen vindt gelijktijdig plaats met de reguliere warenmarkt in het centrum van de stad, rondom de Grote Kerk. De biologische kramen zijn gegroepeerd aan één kan van de kerk. Zo kun je in één boodschappenronde al jouw biologische boodschappen halen en de andere kramen op de markt ook bezoeken om eventueel de boodschappen nog aan te vullen met andere producten van de aanwezige aanbieders.

Biologische markt Wageningen

Op de biologische markt kun je terecht voor diverse verse boodschappen, zoals brood, groente, fruit, aardappels en zuivelproducten. Op de markt kun je onder andere een bezoek brengen aan de kraam van De Blije Wei voor biologische kaas en zuivelproducten en aan de kraam van Nijman Olijfolie voor diverse biologische oliën en andere delicatessen. Bij de kraam van The Dutch Cookieman kun je op de markt allerlei lekkere koekjes en gebakjes kopen en uit de rijdende keuken van De Smaakwagen worden lekkere biologische poffertjes geserveerd. Daarnaast is er ook een kraam aanwezig met diverse groente- en fruitproducten, een kraam met een uitgebreid assortiment van paddenstoelen en een kraam waar je vers brood kunt kopen.

Biologische markt Wageningen

De biologische markt Wageningen vindt elke zaterdag plaats van 08.00 uur tot 17.00 uur op de Markt in het centrum van Wageningen. De biologische markt is onderdeel van de reguliere warenmarkt rondom de Grote Kerk. Voor meer informatie over deze markt kun je de website van de markt in Wageningen bezoeken.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.There are no comments

Add yours