VeggieWorld

VeggieWorld Winter Fair

VeggieWorld is een vegan beurs die jaarlijks wordt georganiseerd om iedereen met een interesse in plantaardig eten en een vegan lifestyle te inspireren. De 2017 editie van VeggieWorld vond plaats in maart van dit jaar en trok bijna 8.000 bezoekers. Mede door dit succes werd door organisatoren Viva Las Vega’s en Wellfairs besloten om een speciale wintereditie van het festival te organiseren om iedereen volop inspiratie te bieden voor een smakelijk en plantaardig feestmenu en gezellige feestdagen.

VeggieWorld Winter Fair

VeggieWorld is de oudste en grootste beurs voor de vegan lifestyle. Tijdens het event maak je kennis met allerlei leuke en inspirerende veganistische merken en bedrijven en kun je naar hartenlust proeven van al het lekkers dat hier wordt aangeboden. Op de beurs zijn meer dan 70 exposanten aanwezig met hun producten, van lekkere hapjes tot vegan cosmetica en van duurzame kerstoutfits tot leuke cadeaus. In de hal vind je de kramen van onder andere Charly’s All is Fair, Vandebron, Nono Cakes, Viva Las Vega’s, Chokbites, TerraSana, Sharp Sharp, The Dutch Weed Burger, Vegafit, Veggie4U en Wolf & Storm. Natuurlijk kun jij je ook volop laten inspireren op het gebied van veganisme en duurzaamheid bij de kookdemo’s en lezingen.

VeggieWorld Winter Fair

De VeggieWorld Winter Fair vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 december in de Expo in Haarlemmermeer. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 8,- in de voorverkoop of voor € 10,- aan de deur. Kinderen tot en met 14 jaar mogen gratis de beurs bezoeken en studenten, Viva Las Vega’s donateurs, mensen met een handicap en senioren krijgen korting. Kijk voor meer informatie over het festival en de aanwezige stands op de website van VeggieWorld.

Bron foto’s: https://veggieworld.de/nl/There are no comments

Add yours