Hippe Dingen in Zutphen

Hippe Dingen in Zutphen

Vrij regelmatig deel ik mijn favoriete (duurzame) hotspots door het hele land met jullie. Van Groningen tot Maastricht en van Haarlem tot aan Enschede: ik heb een paar hotspots in het archief staan die je zeker niet wilt missen. Ik vind het heel leuk om, voor ik een bezoek brengen aan een nieuwe stad, de leukste adresjes alvast te inventariseren en ik deel deze ook graag met mijn lezers. in het verleden heb ik al een aantal leuke hotspots in Zutphen met jullie gedeeld, maar onlangs ontdekte ik dat een andere leuke winkel in Zutphen, Hippe Dingen, dit jaar alweer 10 jaar bestaat. Hoog tijd dus dat jullie ook kennismaken met deze leuke winkel in het centrum van Zutphen.

Hippe Dingen in Zutphen

Als je op zoek bent naar een gezellige stad om een dagje te winkelen in het oosten van het land dan vind ik Zutphen echt een aanrader. De stad heeft enorm veel historische waarde en bezienswaardigheden, een gezellig en knus centrum en omdat het ook wel de antroposofische hoofdstad van Nederland wordt genoemd, vind je hier enorm veel kleine winkeltjes met bijzondere en bewuste producten. Hippe Dingen is écht zo’n winkel die past bij het karakter van Zutphen. De eerste vestiging van de winkel werd in 2007 geopend in Zutphen en in 2010 kwam daar een tweede vestiging in Oosterbeek bij.

Hippe Dingen in Zutphen

In de vrolijke winkel van Hippe Dingen vind je een heel uitgebreid aanbod aan boeken, kleding, accessoires, kaartjes, speelgoed, interieuritems en heel veel meer leuks. De eigenaars van de winkel kiezen zelf welke producten zij willen ondersteunen en welke merken passen in hun winkel en daardoor voelt de winkel, ook al is het een bonte mix van kleuren en producten, als één natuurlijk geheel. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten die waar mogelijk fairtrade en van eigen bodem zijn. Het assortiment in de winkel wisselt natuurlijk regelmatig, maar je winkelt hier onder andere voor producten van populaire merken als King Louie, Fjällräven, Petit Louie, Anna Treurniet, RICE, Kik-Kid en Tante Betsy.

Hippe Dingen in Zutphen

Je vindt de winkel van Hippe Dingen in Zutphen aan de Laarstraat 14. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en op elke koopzondag. Hippe Dingen heeft ook een winkel in Oosterbeek aan de Weverstraat 23-A. Deze winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk kun je ook altijd een bezoek brengen aan de webshop op de website van Hippe Dingen.

Ook leuk in Zutphen:There are no comments

Add yours

CommentLuv badge