biologische markt Drachten

Biologische markt Drachten

Elke vrijdag wil ik jullie op Awkward Duckling graag kennis laten maken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Drachten die elke donderdag plaatsvindt op het Raadhuisplein in het centrum van Drachten.

biologische markt Drachten

De biologische markt Drachten wordt bezocht door (enkele van) dezelfde aanbieders die wekelijks aanwezig zijn op de biologische markt Leeuwarden. Dezelfde aanbieders bezoeken wekelijks ook de biologische markt in Dokkum en de biologische markt in Frederiksoord. De aanbieders zijn elke week aanwezig op de markt in Drachten en daarom kun je elke week jouw favoriete biologische adresjes bezoeken voor de wekelijkse boodschappen. Je kunt hier voor vers brood en banket terecht bij Bakkerij Bolhuis en voor kaas en overige zuivelproducten bij de kraam van de biologische kaasboer Kevin Rosier. Biologisch groente en fruit is te koop bij de kraam van Bioweb Fryslan en bij de kraam van Klaas van der Schaaf ben je aan het juiste adres voor een divers aanbod aan biologische kruidenierswaren.

biologische markt Drachten

De biologische markt Drachten is elke donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken op het Raadhuisplein in Drachten. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de biologische markt Drachten. Hier vind je ook meer informatie over de markten in Leeuwarden, Dokkum en Frederiksoord.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: http://biomarktleeuwarden.weebly.com/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *