Piece of Cake in Maastricht

Piece of Cake in Maastricht

Een tijd geleden was ik een dagje op bezoek in de prachtige stad Maastricht en bezocht ik enkele hotspots en bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen als je in de stad bent. Vandaag deel ik één van deze must visits, namelijk Piece of Cake. Deze gezellige lunchroom is voor iedereen die houdt van eerlijk en vers eten en heerlijke zoete gebakjes.

Piece of Cake in Maastricht

Piece of Cake is gelegen in de Bredestraat in het centrum van Maastricht, net om de hoek van het Vrijthof. Nu waren mijn man en ik absoluut niet onder de indruk van het Vrijthof en vonden wij het kale plein nu niet echt een gezellige plek om een terrasje te pakken tussen de vele andere toeristen. Een straatje verder vonden wij echter Piece of Cake: een kleine en gezellige lunchroom waar je even uit de drukte van de stad bent en op een andere manier kennismaakt met alles wat Maastricht te bieden heeft.

Piece of Cake in Maastricht

Piece of Cake draait voornamelijk om zoetigheid, dat zie je op de kaart, maar ook in het interieur. De mooie stoeltjes, vaasjes op tafel, kroonluchters aan het plafond, sierkussens op de bank en de speelse kleuren maken van Piece of Cake een ietwat tuttige, en daarom juist ook heel gezellige, hotspot waar toch vooral heel veel vrouwen zich heerlijk thuis voelen. Je kunt bij Piece of Cake binnen plaatsnemen, maar ze beschikken ook over een prachtige binnentuin waar je tijdens de zomer kunt genieten van het zonnetje en een hapje en drankje.

Piece of Cake in Maastricht

Op het menu van Piece of Cake vind je, vanzelfsprekend, een heleboel zoete lekkernijen. Je kunt kiezen uit diverse smaken cake, verschillende cupcakes en cheesecakes. Heb je grote trek? Dan kun je bij Piece of Cake ook heel goed ontbijten en lunchen. Je ontbijt hier met scones, pancakes, kaneelbroodjes, huisgemaakte cruesli, een omelet of een uitsmijter op brood van de Bisschopsmolen. Voor de lunch heb je de keuze uit diverse sandwiches, ook gemaakte met brood van de Bisschopsmolen, of diverse soepen en salades. Voor speciale gelegenheden kun je hier ook een sweet tea of sweet coffee boeken met een gezelschap. Dit is vergelijkbaar met een high tea: je proeft van diverse soorten thee of koffie en krijgt daarbij allerlei lekkere zoete en hartige hapjes geserveerd. Vanwege de heerlijk ontspannen sfeer en de fijne binnentuin is Piece of Cake ook een fijne plek voor een borrel met iets lekkers. De zaak is maar tot 18.00 uur geopend, maar dat heeft nog nooit iemand tegengehouden om een wijntje te nemen in de zon.

Piece of Cake in Maastricht

Je vindt Piece of Cake in de Bredestraat 28 in het centrum van Maastricht. De zaak is geopend van dinsdag tot en met zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie over deze leuke hotspot kun je een bezoek brengen aan de website van Piece of Cake. Hier kun je ook een blik werpen op de menukaart of alvast een plekje reserveren voor jouw bezoek.

Ook leuk in Maastricht:

2 gedachten over “Piece of Cake in Maastricht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *