Holy Cow! in Deventer

Holy Cow! in Deventer

Alhoewel ik nu al bijna weer twee jaar in Deventer woon, ben ik nog steeds niet klaar met het delen van alle leuke winkeltjes en restaurants in Deventer. Af en toe openen er nog leuke nieuwe zaakjes de deuren, maar ik kwam tot de ontdekking dat er ook nog leuke winkeltjes waren waar ik graag en regelmatig kom, maar die ik nog niet eens met jullie heb gedeeld. Eén van deze leuke hotspots is Holy Cow!: kleurrijke winkel in één van de gezellige kleine winkelstraatjes van Deventer.

Holy Cow! in Deventer

Deventer is een geliefde stad onder toeristen vanwege alle pittoreske straatjes en de vele leuke winkeltjes. In één van de leukste straten, de Grote Overstraat, vind je talloze gezellige winkeltjes, waaronder Holy Cow!. De winkel springt al direct in het oog vanwege de kleurrijke etalage en ook binnen word je direct vrolijk van het speelse, diverse en kleurrijke aanbod aan producten. De producten die worden verkocht bij Holy Cow! worden uitgezocht door de eigenaressen en daarom vind je hier alles waar zij persoonlijk heel blij van worden.

Holy Cow! in Deventer

De winkel laat zich nog het beste omschrijven als een cadeauwinkel. Je vindt hier een divers aanbod aan boeken, kleding, interieuritems, servies, speelgoed en sieraden voor jong en oud. In het assortiment zijn producten van leuke en duurzame merken als House Doctor, King Louie, Tony Chocolonely, Gezinnig, Wobbel, Snor, Kek Amsterdam, Fatboy, Sprout potloden en Spruitje. Van heerlijke chocoladerepen tot de leuke boeken van uitgeverij Snor en van kitcherige lampen tot prachtige biotopen: je vindt het hier allemaal. Holy Cow! heeft twee vestigingen en het assortiment kan wisselen per winkel. Zo hebben ze in Deventer helaas geen producten van Snor, Fatboy en King Louie, maar deze producten zijn wel in hun winkel in Twello of online te vinden.

Holy Cow! in Deventer

Je vindt de winkel Holy Cow! in de Grote Overstraat 49 in Deventer. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Naast deze vestiging in Deventer vind je ook nog een winkel van Holy Cow! in Twello aan de Van Ghentstraat 9-11. Voor meer informatie of om een kijkje te nemen in de webshop kun je een bezoek brengen aan de website van Holy Cow!.

Ook leuk in Deventer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *