biologische markt Rotterdam

Biologische markt Rotterdam

Elke vrijdag wil ik jullie op Awkward Duckling graag kennis laten maken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Rotterdam: een warenmarkt die elke dinsdag wordt georganiseerd op het Eendrachtsplein.

Rotterdam is echt een fantastische stad voor iedereen die van puur, lokaal en biologisch eten en drinken houdt. Je kunt hier voor lokale en verse boodschappen terecht bij Uit Je Eigen Stad, Rechtstreex, de Markthal en de Fenix Food Factory of één van de verschillende (biologische) boerenmarkten bezoeken. Dat klopt: Rotterdam heeft meerdere boerenmarkten die elk op een ander moment worden georganiseerd. Zo kun je een bezoek brengen aan de Rotterdamse Oogst Markt, de Uit Je Eigen Stadsmarkt of de biologische markt Rotterdam.

biologische markt Rotterdam

De biologische markt Rotterdam bestaat alweer ruim 12,5 jaar en vindt wekelijks plaats op het Eendrachtsplein. Het is een kleine markt, maar het aanbod is heel consistent en de markt heeft een flink aantal trouwe bezoekers. Hier kun je diverse kramen bezoeken die lokale en biologische producten aanbieden, zoals onder andere de biologische groente en fruit bij de kraam van Versman. Biologisch vlees koop je bij de kraam van de Leidsche Vleeschhouwerij en biologische kaas bij de kraam van Kuupman’s Kaas. Daarnaast kun je op de markt terecht voor verse sappen, brood en banket, olijfolie en nog meer delicatessen.

De biologische markt Rotterdam vindt elke dinsdag van 08.30 uur tot 18.00 uur plaats op het Eendrachtsplein in Rotterdam. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de biologische markt Rotterdam.

Ook leuk in Rotterdam:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/biomarkt010/

2 gedachten over “Biologische markt Rotterdam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *