Biologische Markt Meppel

Biologische markt Meppel

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Meppel: een wekelijkse warenmarkt op donderdag waar je al jouw lokale en biologische boodschappen kunt halen.

De Bakstee

De biologische markt Meppel vindt gelijktijdig plaats met de reguliere warenmarkt in het centrum van Meppel op donderdag. Zo kun je jouw biologische boodschappen gelijk combineren met eventuele andere verse en verpakkingsvrije boodschappen bij de talloze andere kramen op de markt. Op de biologische markt Meppel kun je elke week de kraam van Villa Sterrenbos bezoeken voor jouw biologische groente en fruit en de kraam van De Bakstee voor biologisch brood en banket van natuurlijke ingrediënten. Bij de kraam van BioMikMak kun je terecht voor biologische kruidenierswaren en bij de kraam van Biologische Kaas vind je een divers aanbod aan kaas- en overige zuivelproducten.

Villa Sterrebos

De biologische markt Meppel is elke donderdag te bezoeken van 09.00 uur tot 13.00 uur op het Kerkplein in het centrum van de stad. Rondom het Kerkplein vind je tevens de kramen van de regulieren warenmarkt die gelijktijdig plaatsvindt. Voor meer informatie over de markt of de aanbieders op de markt kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de biologische markt Meppel.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1 en 3: https://www.facebook.com/VillaSterrebos/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/debakstee/

1 gedachte over “Biologische markt Meppel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *